Emine_2222 Kızlar bebeğimi karın üstü yatırıyorum kasları gelişsin vs birçok faydası var diye ama bebeğim yatmak istemiyo hemen ağlıyo yeni doğduğu zamanlarda yatırdığımda kafasını fln kaldırıyordu baya mesela ama şimdi 2 aylık yatırdığımda asla kaldırmıyo kafasını öylece yatıyo bi sıkıntısı var diye korkuyorum
Tugce Emine_2222 Daha küçücük. Misal bizi amuda kaldırsalar istemeyiz çünkü kaslarımız kuvvetli değil. O da o durumda. Aslında bebekler desteksiz de gelişim gösterebiliyorlar. Çağımızda bizim bilinçli olmamız onlara yardım etme çabamızı doğuruyor fakat bazen de strese sevk ediyor. Gelişimini destekleyelim. Zorba olmayalım. Sözüm size değil. 🤍
Betul-08 Emine_2222 canı istemiyordur annesi korkma önüne ilgi çekici şeyler koy yine yatmıyorsa kucagında yatır her türlüsü fayda sağlar
Sontvbukucu Emine_2222 hepsi öyle canim ağlaması normal ama sen her gün mutlaka koy. Agladigi zaman karşısına geçip dikkatini baska biseye çekin bide en keyifli oldugu zamanlarda yapin.
Emine_2222 Tugce ya işte şimdi 2 aylık oldu ya heryerde bebek kafasını kaldırır bu aylarda fln yazıyo o yüzden korktum biraz birde 1 aylıkken kafasını öyle bi kaldırıyody ki çok şaşırıyodum şimdide tık yok ağlama krizlerine giriyor
Emine_2222 Betul-08 beyfendi hiçbirni sevmiyo bazen ağlamıyo mesela ağlamadığı zamanlardada dümdüz yatıyo hiç kafasnı kaldırmıyor
angelka Emine_2222 gogsunuze yatirin yuzustu bir sekilde, illa duz bir zeminde karin ustu birakmak sart degil, veya dizlerinizi bukup gaz cikariyomus gibi uzerine yatirin, yavas yavas özellikle gogusteyken alisiyorlar