Aras_2323 Arkadaşlar 3 hafta önce doğum yaptım sütüm çok az mama takviyesi yapıyorum.Bebeğimi anne sütü ile beslemek istiyorum sütümü artırmak için ne yapabilirim?Faydasını gördüğünüz bir şey var mı?
Gamze225 Aras_2323 bende 1 ay önce doğum yaptım yapmadığım bişey kalmadi hala az emzirin bol bol su için inşallah artar
duruguzel Aras_2323 valla benim 3. Ayda anca kendine gelmiş göğüslerim. Öncesinde mama verdim 3 aydan sonra mamayı kestim. Daha yeni zaman tanıyın. Bol su içi ve olabildiği kadar dinlenin. Mucize tavsiyeler bunlar başka şeylere inanmayın
K7b4a Aras_2323 hiç stres yapma 3ay 13 günlük oğlum anca 2aylik olduğunda sütüm yavaş yavaş çoğaldı başlarda ne yaparsan yap az geliyor çünkü dinlenemiyorsun uykusuzluk derken öyle oluyor zamanla coğalacak bende mama takviyesi yaptım kendimi çok üzdüm ama inan boşuna o günler geçince boşuna üzüldüğünü anlayacaksın sadece sabır bol dinlenme ve bol su tek tavsiyem bu stresten uzak durmak en önemlisi
kirlibeyazkedi Protein ağırlıklı beslenin. Arkadaşlar yazmış zaten bol uyku, bol su, sıfır stres. Süt arz talebe göre üretilir yani bebeğin ihtiyacına göre. Gak deyince emzirin guk deyince emzirin süre tutmadan.
duruguzel Aras_2323 olmuyo demeniz için çok erken. Postu yazan kişiye de aynısını söyledim örneğim benim 3. Ayda tam alıştı göğüslerim süt üretmeye. Benekler küçük çeneleri kuvvetsiz çekemiyorlar ve süt üretimini teşvik edemiyorlar çoğu zaman küçükken. Siz bol bol suyunuzu tüketin ve her içtiğiniz suya bu bebeğim için süt olacak diyin öyle yudumlayın. Bakin neler olacak
VeraAnnesi Günde en az 3 lt su için mutlaka. Ve bol bol dinlenip uyumaya çalışın bebek uyudukça. Tuzlu ve salamura şeylerden uzak durun turşu vs. İncir ve beyaz üzüm yiyin özellikle incir süt hormonunu etkiliyor direk. Dereotu de bol süt yapıyor diye biliyorum.