Glcna Arkadaşlar bebeğim 3 Aylık puset almayı düşünüyorum kullanışlı mı birde pusetteki sallayınca uyuyor mu
Berfe Glcna bende iki tane var benim kızım seviyor diğeri hediye geldi temiz duruyor düşünürseniz uygun fiyata veririm
Mervee__mehmett__ Glcna cnm bnce bebegin artk büyümüş size puset olmaz bnm bebegim gbi eger hareketli ise düşer bnm bebegim icinden düştü kayıyordu yani zaten 3 aylığa kadar kulanılır sonrasi kullanissizdir fikrimce 3 ayina kadar kullandim dahada kullanmadim
Sh123 Glcna https://i.hizliresim.com/4pQgn7.jpg Bizde bu var bebegim2 aylık rahat sürüyor uyuyor sallayınca ayrıca odadan odaya taşıyorum ağlayınca sallıyorum kullanışlı oluyor o açıdan
Glcna Mervee__mehmett__ ya bende kararsız kaldım kaynanama gidiyoruz beşik yok durmuyor bide yolda rahat gitmek için
Mervee__mehmett__ Glcna valla cnm tahta besik al bizde ilk zmnlar puset kullaniykrduk iste dedigim gbi en son kaydi artk kullanmadim tahta besik kullanıyoruz
GmRmAt Glcna cnm uyuyor bi yete gidince rahat oluyor ama biz 3 ayligiz sigmamaya basladik bosa alma istersen
havva_hira41 Glcna valla o kadar gereksiz ki hiç alma derim parana yazık ben aldım pişman oldum köşede duruyor o kadar ağır ki
Farahzeynep Glcna pusete çok alışık kızım, hastaneden bile onla çıkardık, arabada kucakta gidince rahat edemez, pusetinde hemen uyur. Ayrıca emniyet kemeri var içerisinde bebek neden kaysın onu anlamadım? 5 aylık gayet rahat kullanıyoruz.