Aselmm Anneler merhaba. Bebeğim 21 aylık. Boğazı iltihaplı antibiyotik başladık bugün fakat çok zor nefes alıyor. Balgamı var atamıyor ne yapmam gerek. Buhar veriyorum ama pek faydası yok başka önerileriniz var mı acaba??? 😔😔
1Meryem011 Aselmm pekmez tereyağı içeren var bı araştır istersen tabi bunları dhaa önce yedirdysen içir yoksa verme alerjisi fln vardır
merveladam78 Aselmm bir çorba kaşığı tereyağını eritin üzerine bir çorba kaşığı pekmez ilave edin az soğuduktan sonra bebeğinize yedirin çok iyi geliyor bide bir çay kaşığı balın içine minik bir sarımsağı esip karıştırın üzerine de birkaç damla limon sıkın yedirin günde bir kez yapın bal karışımını birde son olarak göğsüne zeytinyağı surun masaj yapın ütüyle isittiginiz bir bezi o bölgeye bırakın ama dikkatli olun çok sıcak olmasın bunlari yapıyorum ben atlatıyoruz ha suda geldi aklıma balgam icin bisolnatur diye bir ilaç var oda çok iyi geliyor
Annesiballisiii Aselmm arkadaşlar yazmış zaten bende yazayım kızıma iyi geliyor tereyağı pekmez karışımı geçmiş olsun
ipekkizinanasi Soğanı ortadan ikiye kesip 7-8 tane karanfili batırın. Öksürüğe iyi geliyor. Birde sarımsağı dövüp zeytinyağıyla karıştırın, daha sonra o yağın sarımsaksız kısmını ayaklarına sürüp çorap giydirebilirsiniz. Şifa olsun inşallah 🙏