ZumruduAnka Merhaba sevgili anneler Bebeğim 11 aylık olacak bir hafta sonra. Uyku düzenimizde problem varmı sizlere danışmak istedim. Bebeğim sabah uyandıktan 2-3 saat sonra uyumak istiyor ve yaklaşık 2 saat uyuyor sonra akşam 6 da çok uykusu geliyor 1 saatte o zaman uyuyor gece 22:30-23:00 gibi ancak uykusu geliyor gecede emmek için iki üç kez uyanıyor. Gündüzleri çok mu uyuyor sizce? O yüzdenmi gece geç yarıyor acaba? Doktoru dinledim şimdi gündüz iki kere 40 dk ile 1,5 saat gündüz uykusu olmalı diyor. Sizin bebekleriniz nasıl?
11Hilal11 ZumruduAnka benim kizim 16 aylik 1 ay oncesine kadar gunde 4 saat uyku yapiyordubgece de 11 de yatip sabah 10 a kadar uyurdu gece 1 kere kalkar ya da kalkmaz .1 aydir da gunduz 2.5 saat uyuyor aksam uyku saati de hic değişmedi oldum olasi boyleydi zaten
salakmisincemilee ZumruduAnka 40 dk ilk uyku için çok az değil mi ya o aydaki bebekler uyku sayısını azaltıp süresini uzatiyolar benim kızım 10 ay 13 günlük toplam 3 saat gündüz uykusu uyuyor ve gece uykusuna geçtikten sonra sabaha kadar hiç uyanmiyor
Ervakusunannesi21 ZumruduAnka bebeğim 12 aylık olmak üzere gündüz son uykusunu 4te bitirmiş olun ve sabah enngeç 8 de kalkmış okursa gece erken yatar annesi bizim de sorunumuz gündüz toplam 1,5 saati geçmiyor olması be gece sürekli uyanıyor olması
duruguzel ZumruduAnka 2. Uykusunu çok geç saatte yapıyo canım. Onu biraz öne çekmen lazım. Onun harici bi sorun gözükmüyo
ZumruduAnka 11Hilal11 çok iyiymiş maşallah hele gece iyi uyuması çok güzel benimkisi en az 2 kere uyanır
ZumruduAnka Ervakusunannesi21 benimki 4 te uyanırsa 8 de uykusu gelir 1 saat uyur sonra 12 den önce gece uykusuna geçmez
duruguzel ZumruduAnka 8de uyuduğumda 1 aaat uyacağını nerden biliyorsunuz ki? Şu an kaçta yatıp kaçta kalkıyo
salakmisincemilee ZumruduAnka evet bazı günler 3 saat kesintisiz uyuyor gündüz güzel uyuyan bebek gece uykusunu da güzel yapıyor gündüz ne zaman az uyusa gece bir 2 kere uyanıyor mutlaka
11Hilal11 duruguzel evet gec farkındayım uyku eğitimi vermeyide denedim erken yatirmayi da ama bu sefer gecenin olur olmadik bi saatinde kalkip geri uyumuyordu o yuzden ben o saatte yatiriyorum
Sontvbukucu ZumruduAnka gunduz uyku suresi normal. Ama aksam 6 da uyudugu için gece gec yatiyor. Sabah 7 uyanış. Sabah 10.30 ilk uyku. 12.00 da uyanir. Oglen 15.30 da uyur. 17.00 de uyanir. Aksam 8.30 da uyuyor. Bizim 10 aydan beri bu şekilde 13 ay 20 günlük.