1eerkekkannesii Evde fare pisliği gördüm, kesin var eminim. Daha önce başına gelen varmı🥺 internette ilaçlama işe yaramıyor yazıyor. Lütfen fikir veriniz, küçük bebeğim var korkuyorum
MinnakvLiva 1eerkekkannesii ilaçlama işe yarar niye yaramasın ama dikkat etmek lazım bebek olduğu için
Brutal-Betty 1eerkekkannesii yapışkan alın bebeğinizin görmediği bı yere koyun yanına peynir fındık koyun yapışkana geldiği zaman ölüyor
Mavigri 1eerkekkannesii bebeğiniz emekliyor yada yürüyor mu bilmiyorum ama bu tarifi babaannem hep yaparmış işe yarıyormuş babam hep anlatır dükkanda vs kullanır ve işe yarardı un ve alçıyı bir kaba koyup karıstırıyormuş yanına da ayrı bir kaba su un tadına fare alçı ve unu yiyor susadıgından şutu da içiyor alçı karnında doğduğu için de kesin ölüyormuş ben denemedim ama yaradığını duydum onlardan birde folyo kağıdından nefret ediyorlarmış kemirmiyormuş onu nerde olduğunu bilirseniz misal o kapının altına veya saklandığı yere folyo sıkıstırıp çıkmasını engelleyebilirsiniz bu kesin bilgi denedim
Deletedmom_101 1eerkekkannesii naftalin koyun bende köyde tayin görüyorum küçük büyük baya fare var bende banyonun lavobasına mutfagın lavobasına koydum su aktıkça kokuyor ve gelmiyo ama eğer evde varsa evin heryerine koyuyorum naftalini varsa gidiyo kokusunu sevmez fare
1eerkekkannesii Brutal-Betty aldık inşallah yapışır hemen bu gece hemen yakalanır inanın ki bende çok korkuyorum bebeğim için ayrı korkuyorum
baharaysima54 Ne yaptiniz bu konuda . 1 aydir evimde fare ile yasiyormusum 10 gun once farkettik yapiskanla yakaladik heryeri temizledim ki o da ne pisliklerini tekrar gormeye basladim bazi yerlerde nereden geliyolar bilmiyorum 1 tane de degilmis ustelik bu zamana kadar hic gormedim canli olarak ama pisliklerinden anladik evde fare oldugunu . Ikinci katta oturuyorum heryerde sineklik var dis kapida bile . Icerden bi yerden giriyorlar buyuk ihtimal delirmek uzereyim
baharaysima54 elifsen398_ merhaba . Yapışkanlı fare ilacından aldık kartonlara sürüp bütün kapı geçişlerine ve koltuk altı yatak altı vs koyduk . Allahtan ki bi tane küçük fındık faresiymiş ve yavrulamamış 1 hafta içinde yakalandı . Evi terketmiştim 1 haftalığına anneme gittim çünkü ses olduğu zaman asla yakalanmıyorlar . Geldiğimizde tuzakla düşmüştü . Bütün halıları yıkamaya verdim koltuklarımı yıkattım derin temizlik yaptım . Çok şükür bir daha yaşamadık
elifsen398_ baharaysima54 sizin adınıza sevindim🌺 nerden gelmis acaba bilginiz var mı bizde bi ilaçlama şirketi kutulu zehir koydu ayriyeten bina yönetimi ilaclatti eşim işte gün boyu bizde evde değiliz umarım varsa yakalanır balkondan geldiyse de gider
Milanbebek baharaysima54 bizde yapışkanlı aldık yapıştı biri devamı varmış farelerin ama. Napcam bilmiyorum evde 20 günlük bebeğimle
H12345 Milanbebek merhaba Banyo gıderlerı ozellıkle klozet kapağı ve balkon gıderlerı kapalı ve ağırlık koyarak kapatın Benim arkadaşın evine balkon gıderınden (dışa bağlı olduğu ıcın ) CARDIN gırdı evıne Normal tuvaletın mutlaka kapağı olsun gelmez demeyın geliyorlar
Mavigri Milanbebek yapcak bişey yok yapışkan almışsın zehir koy dicem bebek var öyle soluyarak zararı olur mu bilmiyorum onlar cabucak ürüyor hemen hepsinin ölmesi lazım girdiği yeri bulup kapatman lazım inşallah hepsi yapışır geçmiş olsun bende gecekondu da yaşıyorum da bende arada yapışkan koyuyorum Ya girerse diye korkuma bahçede hep görüyorum çünkü
Mavigri Milanbebek ve fındık faresi büyük zarar vermez en azından benim gördüklerim hep lağım fareleri 😏