Bircicekannesiii Kızlar başı ve sırtı sıcak başka biryeri değil dünden beri calpol da verdim dün iki kere bir gündüz bir gece ama bugünde yine 37 38 seyrediyor nasıl düşer yada ne yapmalıyım üzeri ince Şuan
Melikeuzun Bircicekannesiii paranox fitil düşüyor genelde ben hep ateslenince onu kullanıyorum ama doktora sor yada eczacılara
Melegimekavustum Bircicekannesiii canım benim kızımda bu hafta dişten ateşlendi 2 gün düşürdüm geri çıktı sürekli en son 38 i gördü düşüremedik acile götürdük fitil verdiler 1 saat bekledik düşmedi en son serum taktılar anca öyle düştü. İmkanın varsa ve düşmüyorsa 2 gündür götür mutlaka. Götüremezsen de ılık duş aldır sıcak yerlerine ıluk bez koy. Bebek hemşiresi bana 37.5 u geçirme demişti şükür çıkmadı Bi daha. Çok geçmiş olsun
Elizovuski Bircicekannesiii bence direk şuan doktora götürün inanılmaz bir salgın var hiç riske atmayın ve değişik uzun seyreden bir salgın Allah şifa versin
Ben_Sahika_Kocaslanliiii Bircicekannesiii bebeğiniz kaç yaşında… Bide çoraplarını limon suyuna batırıp giydir hemen düşürüyor ateşini
Dilan04400 Çoraplarını limonun suyuna batırıp ıslak bi şekilde bebeğinize giydirin hemen iyi gelecektir inşallah
Bircicekannesiii Melegimekavustum Dün bugün var canım yarın götürürüm düşmezse çok sağol bezle yaptım ama yine aynı canım
Ben_Sahika_Kocaslanliiii Bircicekannesiii biraz yaşına girmiş olsaydı bebe aspirini kullanın diyecektim ama siz dediğim gibi limon suyu yapın çoraplarına hemen düşürüyor ateşini