Esilaaaamom 55 günlük bebegim var sab simplex kullanmaya başladım üç kere 15 damla veriyorum ise yarayanlar nasıl kullandı çok mu veriyorum yardımcı olur musunuz
Gokturkk Esilaaaamom ben 5 aya kadar kullandım güzel etkisini gördüm bir de alerjik bebe benim ki gaz sıkıntımız daha çoktu yani ama işe yaradı şükür
Esilaaaamom Damlafatma Gokturkk bende alerjiden şüpheleniyorum aynen çok gazı var doktor bize dört tane damla yazılı kâğıt vermişti her çocuğa hepsi uymuyo deneyip bulun demişti orda sab simplex yanında 1 yada 2× 15 yazıyordu o yüzden sordum ben de üç kere 15 veriyorum
MrsDumanAda Bizede günde 4 kereye kadar 15 damla dendi az yada çok diye yorum yapmayın bence her bebeğin kilosu durumuna göre doktor belirler bunu
heyyooglum Esilaaaamom benim doktorum günde 60 damlaya kadar verebilirsiniz demişti bebeğim 30 günlükken, ben 50 damla veriyordum 1 günde, çok faydasını gördük hiç gaz sancısı nedir bilmedik kullanmaya başladıktan sonra 🤍
BebekC 41 günlükten 3 aylık olana kadar günde 3 kez 15er damla olarak kullandık. Çok faydasını gördüm. Yanında da biogaia kullandık günde 1 sefer 5 damla olarak.
Crknkz Esilaaaamom bn sabah 15 akşam 20 damla kullanıyorum ama günde 3 kere 15 vermeyi düşünüyorum ıkınması arttı cünki en yanında biogaia da kullanıyorum günde 5 damla
BebekC Esilaaaamom oğlum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 10 gün hastanede yattı antibiyotik tedavisi gördü o yüzden bağırsak florası düzene girsin diye biogaia yazmıştı. Memnun kaldık.
Nurberamom Esilaaaamom merhaba bu damlayı doktor mu reçete ediyor yoksa kendimiz mi alıyoruz parası ile ?