Kubra34 Hipp combiotic kullanıyordum arada Sadece Hipp.Şimdi SMA aldım acaba kullananlar memnun mu? Gaz yapma durumu ve kilo aldırma durumu nedir?
havva60 Kubra34 bizde kullaniyoruz gaz yapmadi ama kusma yapti ve cok balik kokuyor bebevitaya gecicez evdeki bitince
Cutebaby Kubra34 bende sma kullanıyordum hıpp iyi diye hıpp e geçtim zor verıyorum tadını begenmedı tükürüyor sma da sıkıntı yaşamadım sırf hıpp güzel diye almıştım
Seqnem Kubra34 arkadaşım eczacı ve kendi bebeğine de bu mamayı kullanıyor. Aptamil’de çok şeker olduğu için bebeklerde uyku yapıyor dedi.
HlyaracGzel Kubra34 ben de hiip combiotic kullanıyorum ama sma da vermek istiyorum. Arada hiip, arada sma şeklinde gitmek istiyorum doktoruma danışıp.
Kubra34 havva60 Hadi ya😥 Ben de SMA ile büyümüşüm annem önerdi gaz sorunu da azalmışken alayım dedim Hipp biraz fiyat olarak fazla geldi SMA ya göre
Ercanekininannesi Ben ilk doğduğunda sütüm gelmeidği için doktor yazmış ondan aldım sma. Hem anne sütü hem mama veriyorum ama sma çok gaz yaptı eczacı evolvia ac önermiş onu denicez şimdi
ikos58 Kubra34 ben de sma ıle buyumusum o yuzden bebegıme aldıgımız ılk mama oydu fakat malesef kabızlık yaptı
Kubra34 HlyaracGzel Hipp i ben doktora sorarak almıştım önermişti ama 300gr90lira , SMA 900gr 85liraya aldım e bebekten iyi gelmezse tabi fiyatı önemli değil gene döneceğim