Mugurs Kızlar bır gogusum cok acıyor emzırıyorum sabahtan berı yok acılmıyor sagdım acılmıyor hala acısı devam edıyor baska ne yapılabılır?
Oglunasikbiranne08 Mugurs benimde tek göğsüm mastit olmuştu. Sağmadan veya emzirmeden önce göğsünü sıcak suyla yıka. Hatta sıcak su torbası koy. Ondan sonra emzir veya sağ cnm. Ben böyle yapmıştım 2 3 saate normale dönmüştü
Yekyek12 Mugurs evet sıcak duş ve bol emzirme ile açılıyor. Bir de hep aynı biçimde emzirme yatarak vs. dene hepsini
Emirveireminannesi Evet ben de sıcak suyla yıkayıp sıcak su torbası koydum ve o göğsümden gün içinde daha fazla emzirdim. O şekilde rahatladı
Rabiapnr Mugurs sıcak dusa girip orda masaj yap canım sabun baya işe yarıyor hem kolay kayıyor hem de o dokuya iyi işliyor parmaklarınla o kadar kolay olmuyor bazı arkadaşlar da tarak diyor ama ben denemedim bilmiyorum sonra sağ göğsünü olabildiğince hemen ardından da bebeğini emzir o göğsünle ben öyle kurtulmuştum anca en iyi sütü bebeklerimiz cekiyor geçmiş olsun cok cok umarım en kısa zamanda kurtulursun o agrılardan
Meltemidil Mugurs canm bol bol emZir ve sağım yap sıcak düşün altında düşün tazyiki ile elinle ov tarakla tara , duşta elinle sayım yap bende öyle işe yaramıştı , iki defa acillik oldum antibiyotik tedavisi de gördüm ama tekrarladı , sıcak duş bende işe yaradı
Mom9 Mugurs duşa gir biraz sıcak biraz ılık su tut 15er dakika. Ben şimdi çıktım şıp şıp damlıyo. Şimdi sağım yapıyorum rahatladım
Yasminadem Mugurs ben de duşta masaj yaptıktan sonra kızımı o göğsümle emzirdim ayrıca kızım emerken bi taraftan da o bölgeye masaj yaptım öyle açıldı
Hilalalp Mugurs canım 20 gün önce doğum yaptım bende ve hala geçmedi emziriyorum sağıyorum lahana yaprağı sıcak su duşta masaj ne varsa yaptım ama hala geçmedi.
Asya39 Mugurs sıcak su dolu bi leğenin içine dayanabildigin sıcaklıkta memeni batır ve masaj yap içinde sert olan yerler yumuşuyor sonrasında sıcak suya el havlusunu Batır memene kapa ve göğüslerini sık ben sıtmalanmıştım hatta.gögüsler yine dolacaktır sağmanı tavsiye ederim iki saatte bir bebek küçük olunca çok ememiyor ama memeler de süt aşırı birikiyor