XX26 Arslann düzgün bağlayamamışım ben 2 kez başıma geldi. Sleepy molfix baby turca bebem naturel, minies kullanmış biri olarak kesinlikle prima yerine tutmuyorlar. beziniz küçük geliyordur artık ona dikkat ettiniz mi
Nazlican Arslann Prima premium kullandım 6 ay hiç böyle sorun yasamadımz sadece kokuyu dışarıya yayıyordu. Beden olarak küçük olabilir mi
Arslann MinnakvLiva aktif bebek alıyorum bende acaba onda mı bişey var anlamadım gündüz bi sorun yok ama gece oluyor öncedende prima alıyordum hicböyle bisey yaşamamıştım
yagmurkokusu_ Arslann o zaman doluyor sizde adetliyken ped takın bütün gün dursun en iyi ped bile taşırır. Uyanacak diye korkmayın benim kızımda uyumuyor her gün 2 saatcik uyuyorum sürekli bez değiştiriyorum günde 20 i bulduğu zaman oluyor küçücük pırt yapsa asla durmuyor
Elika00 Arslann muhtemelen çok çiş yapıyordur. Gece çiş geçiriyor demek doğru olmaz o zaman. Bezin kapasitesi doluyor o yüzden taşıyor. Uzun saatler çişli bez ile uyutmayın 🍀
Birsenbirbenbirdebebek Arslann biz uyumadan takıyoruz tüm gece duruyor Bazen çok fazla çiş yapıyor o zaman evet dolduğu için sızma yapıyor Ama o kadar da olur diye düşünüyorum Bezi değiştirdiğimde 5kilo ağırlığında olmuş oluyor zaten🥲😅
Mmdr Arslann 5 numaraya kadar sıkıntı yokdu 5e gectk surekli ssızdırıyor sadece gece degil gunduz kakasını yapsın biraz gec farkedıyım hemen sızdıyor napıcam bilmiyorum bende bırsuru bez denedik tek memnun kaldıgımız bezdı bu acaba cok hareketlendi ondanmı diyorum artık
livanurvealpinannesi61 Arslann bende prima kullandım 3 saat olmadan üzerinden çıkardı primanın genel sorunu sanırım bu