bir_pasa_annesi Günaydın kızlar beni bilen bilir burda Allah’ın izniyle yarın ikinci pasami kucağıma alacağım dualarınızı eksik etmeyin bende korku panik hepsi dorukta 😆🥰🥰
Nazlican bir_pasa_annesi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🎀 bir an doğum a gitmem aklıma geldi tüyler diken diken 🥲 Doğum hikayenle dönüşünü bekliyoruzz
cankuzularim bir_pasa_annesi kuzum hadi gözün aydin 🥳epeydir gormuyordum seni sevindim hayırla saglikla al kucagina🌺
Eminecak bir_pasa_annesi allah yardımcın olsun nasil bi doğum bekliyor seni kaç kilo bebiş anlat bakalim biraz rahatla ☺️
bir_pasa_annesi Nazlican amin cnm Allah razı olsun 🥰 demi insanin aklına geliyor hep İnşallah yazarım ❤️❤️
cankuzularim bir_pasa_annesi ben daha 35 haftadayim ama erken dogum riskim var her an gelebilir beklemedeyiz 😍🤭
bir_pasa_annesi cankuzularim sağlıkla al kucağına inşallah kuzum çok da erken değil benimkide o haftada sancı çıkmadı ama kasılmalar alta baskı yapmaya başladı erken gelir diye dokotr ciğer geliştirici yaptı yine de şükür erken gelmedi Bakma sen bu senenin bebeleri annelerine çektiriyor 😆
bir_pasa_annesi Eminecak amin inşallah cnm bnm sezaryen olacağım valla korku panik heyecan dorukta nasıl yapacağım bilmiyorum bebiş 3 buçuk var tahminen doğumda gerçeği öğreniriz 😆
cankuzularim bir_pasa_annesi kiz ben hep erken doguruyorum zTen 4 kere ciğer geliştirici falan vuruldum 36 da doguruyorum genelde rahim ağzı yetersizliligi varya
yalnizkalp bir_pasa_annesi sagsalim kavus ogluna canim allahim kolay dogum nasib etsin hayirli evlat olsun