yldrm986 ruken2425 canım merhaba,benim bir arkadaşım Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde,30 haftalık doğum yaptı bugün ,bebeği yoğun bakımda, süte ihtiyaci var 🙏🏻
ruken2425 Mrymtny Ilk zamanlar hep az di suan hatta diyetteyim ona ragmen cok 2 saatte bir kendimi sagiyorum bebegimde emiyor gunde 2 litre ye yakin sut cikiyo bazen 1 e dusuyor su az ictigimde ama Ben kuzu eti cok yiyorum ayni zamanda sade sivi yag ile bulgur pilavi yiyorum yani margarine ve sut urunleri falan bebegimde alerji oldugu icin tuketmiyorum keci sutu iciyorum kuzu eti yiyorum doktor bebegimin 2 bucuk aylik iken boyu 63 cm ve kilosu 6 kilo olmasini keci sutune bagladi birde ceviz cok yiyorum
ruken2425 Mrymtny hafsahamza Amin ins kizlar Herseyim basi psikoloji bende Ilk bir ay bebegim yogunbakimda iken sutum yoktu bu ay cok oldu
ruken2425 yldrm986 iletisim numarasi verin bende kurtkiydeyim suan hazirlaniyirum 15 adet var gelip alabilen varsa gelsin her hafta veririm
Hacer_48 ruken2425 süt alerjisimi var böyleyken keçi sütü dokunmuyor mu bizde de süt alerjisi varda bişey yiyemediğim için sütün azalıyor
Krmbraaa ruken2425 sut verme isi cok riskli bir durum sut anne olmus oluyorsunuz dolayısıyla içen bebekle de sizin bebeğiniz sut kardeş oluyor kime verdiğinizi bilmeniz lazım ilerde bebeğinizin de bilmesi lazım cunku sut kardeşler arasında nikah haram ilerde evlenmek isteseler mesuliyeti sizin üzerinize olur dikkatli olmakta fayda var naçizane bi hatırlatma ☺️
Hilalelizan Krmbraaa kesinlikle katılıyorum benim de çok fazla sütüm malatyada yaşıyorum bende sütümü dağıtmak istedim buzlukta 60-70 paket sütüm var ama eşim müsade etmedi benim bebeğim kız ancak karşı tarafında bebeği kız olursa rızam olur dedi o şekilde de ben nerden bulayım kız bebek diyanetde tanıdık ahbaplarımız var onlarla da görüştük onlarda karşı tarafın bilgilerini alın iledde çocuğunuzla paylaşın kader bilemezsiniz demişti
ruken2425 Krmbraaa tabiki dogru soyluyrsunuz zaten taniyacagim verecegim kisiyi diger turlu evet caiz degil biliyorum
ruken2425 Hacer_48 keci sutu sknti degil bize inek sutu sknti ben bulgur yedim baska hersey yasak die sabah kahvalti pekmez falan yedim ama mutlaka ceviz tukettim aksam 6 dan once de hep bulgur yanina organic tavuk dereotlu salata yedim ara ogunum hep Beyaz uzun ve ceviz oluyor