Mrv_tlg Gunaydin canım anneler bebeğim gece sürekli uyanmaya başladı normlde gece 3 kez falan uyanirdi şimdi ise bazen saat başı uyaniyor ve ağlıyor bunun sebebi diş olabilir mi acaba
NehirPerisi Mrv_tlg bende burda bekleyeyim😂 Benim bebeğim 9 ay 6 günlük. 4 tane dışı çıktı zaten ama kaç gündür geceden sabaha kadar kaç defa çığlıkla uyanıp ağlıyor, sayamiyorum Gündüz birşey yok. Anlamiyorim🤦🤷
MucizemAsyam NehirPerisi 14 aylık kızım bizde aynıyız. Şuan 4 dışı var 5. de patlamış gorunuyor artık. Galiba azı dişleri gelecek onlar ağrı yapıyor olabilir
NehirPerisi MucizemAsyam benimki 9 aylık. Şuan çıkacak dişi var mı ya.4 tane çıktı zaten ne acelesi varsa😭
Tomy0692 Bizde 9 ay 27 gunluk olduk daha hic disi yok ama damak dan sanki yavasca geliyor .. Son 1 haftadir 30 dakikada bir 20 dakikada bir cigliklarla uyanir oldu insallah sebep distir..
NehirPerisi Tomy0692 aynı durumdaymisiz. Ama 4 dişten sonra hala çıkacak dış var mı bu ara.baska bir sebebi mi var acaba.coo uykusuzum ya😭
NehirPerisi Mrv_tlg 6 ay oldu ilk iki dışı çıktı.arkasina hemen üst 2 disi daha çıktı. Benim arkadaşımın kızının 1 yaşında çıktı mesela ilk dişi
NehirPerisi Mrv_tlg bugün doktoruna gittik. Diş çıkarma evresinde olduğu için çığlıkla uyanıyor dedi Biz 13. Ayda çıkması gereken disimizi de şuan cikariyormusuz😔🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Mrv_tlg NehirPerisi azilar mi canm bnm oğlumda hepsi geluck gbi azilar bir şişmiş gör ya bide bembeyaz ellerimiz hep orda
NehirPerisi Mrv_tlg aynen canım. Üst 2 alt 2 tane çıktı. Şimdi azilar ve bembeyaz. Baya da salyali. Ben genelde saf zeytinyaginda karanfil bekletip onunla masaj yapıyorum ama yetmiyor. Parmak dislikle kasıyorum. Doktor dün tetagil verdi. Onu kullanicam rahatlasın biraz.