Sukranclpn Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 aylık burnu tıkalı ne yapabilirim etkili sprey yada yaptgnz bsy varsa
hunilimomm Sukranclpn serum fizyolojik kullanıyorum doğduğundan beri nerdeyse birde yakasına cold mix damlatiyorum nefesini açıyor odayı nemli tutun bol havlandirin hava değişsin evde sürekli
Edsarr Sukranclpn günde iki bazen üç kere aspiratörle çekiyorm çok iyi geliyor hem öksürük azalıyor geniz temizlediği için hemde çocuk raht nefes alıyor. İki üç damla fizyolojik serum sıkın sonra aspiratörle çekin iyi gelir insallah
Superstar_00 Sukranclpn benimki 3 aylik burnu tıkamıştı 112 arayip doktora sordum sütünü koy dedi birkaç gün yaptim gecti.
FHKK Sukranclpn sprey olmaz serum fizyolojik ile temizleyin sürekli, sağlık ocağı doktoru bana calpol ver birkaç gün dedi verdim iyileşti. Burun tıkanıklığının sebebi soğuk algınlığı.
Superstar_00 079aslankuzusu Çay kaşığına süt koydum bebegi kendi yastigima aldim bogazina kaçmasın diye kaşığı burun deligine yaklaştırdim bebek nefes alip verince hemen burnuna girdi tıkanıklık açıldı.
Hunilininbirii Serum fizyolojik yada anne sütü damlatabilirsin. Burnu aşırı derecede tıkanmadığı sürece aspiratörle çekme damarları hassas olduğu için kanama yapabilir. Kızıma calpol ve sabah akşam 3 çay kaşığı ıhlamur verdim doktor tavsiyesiyle
minikoglummmmm Hunilininbirii 25 günlük bebeğim soğuk almış burnundan ses geliyor ama içine bakıyorum tıkalı değil dün gece oldu ama
Hunilininbirii minikoglummmmm büyük ihtimal mukus gibidir serum fizyolojik damlat hapşurunca kendisi çıkarır çekmene gerek yok gelmiyo zaten kızımda 1 aylıkken olmuştu
Superstar_00 Ecrin4161 Çay kaşığına süt koydum bebegi kendi yastigima aldim bogazina kaçmasın diye kaşığı burun deligine yaklaştırdim bebek nefes alip verince hemen burnuna girdi tıkanıklık açıldı.