Kardeşim 16 haziran da sevgilisinin kurbanı oldu illaki izlemişsiniz gaspçı sevgililer diye çıktı isimleri ama inanın hiç bişey göründüğü gibi değildir kız eskort uyuşturucu satmış 24 dosyası var kardeşim sadece kızı var diye evi yok sokakta kalmış diye yardım etmiş ama salak merhametinin iyiliğinin kurbanı oldu kız erkek kardeşime biri beni alı koydu gel kurtar beni demiş Buda gitmiş haliyle adam küfür edince Buda bıçak sallıyor telefon kayıtları ses kayıtları msjları hepsi çıkmış zaten tabiki de hatası var kardeşimi temize çıkarmak için açıklama yapmadım öncelikle bunu belirtmek isterim eşşek değil 26 yaşında karışmaması gerekiyordu kardeşimi 16 haziranda yakaladılar baskında 18 haziran da mahkemeye çıktı tutuklu kaldı cezası hala belli değil 4ay sonra duruşma tarihi e devletinde göründü ocak 2023 e açtılar aradan 3hafta geçti Bi dosyası daha açıldı ama 2tane tarih vermişler Kasım 4 2022 tutukluğun gözden geçirilmesi için gün vermişler sabah 9da 22 Kasım 2022 de duruşması var ve normalde ayda Bi kere açık görüşü vardı bu yeni tarihten sonra 3 hafta açık görüşe çıktı kısacası olayların Bi anda böyle değişmesi neye ibaret sicilinde hiç birşy yok temiz mahkemeden anlayan avukat annelerine sesleniyorum hamileyim 3hafta sonra doğumum var 16 hazirandan beri göz yaşım durmuyor psikolojim darmadağın 2 yaşında da oğlum var sağlık durumum iyi değil doğum riskli tek duam kardeşimi görmeden ameliyata girmek istemiyorum onunla ikiz gibi büyüdük bağımız çok kuvvetli elimde değil ne olur beni anlayın bu konuda beni aydınlatın