Sinembaysak İyi geceler hanımlar. Bebegim 2 aylık oluyor ve özel asılarının hepsini yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatları hiç takip edemiyorum internette bulamadım yeni yaptıran varsa fiyat konusunda yardımcı olabilir mi?
charliee Sinembaysak biz birinci dozu 700₺’ye yaptırdık ikinci doz ise 1000₺ herkes ucuz yazmış acaba dolandırıldık mı
Sinembaysak Ayseguldeva çok saol. Nerde yaptırdınız ve önceden eczaneyle konusupmu anlastınız ilacı aynı gğn mü aldınız bazısı önden istetmeniz gerekiyor dedi
Ayseguldeva Sinembaysak hayır ben 2. Doz olduğunu söylemedim ki. Rotarix dedim aldım arasında 2 ay var 1 ve 2. Dozun 755 di 2 ay önce zam gelmiş
Ayseguldeva Sinembaysak ilk dozu Antalya’da yaptırdım 3. Ayda yaptırdığım için rotarix alın dedi sağlık ocağı. Suan ailemi ziyarete geldim 2. Dozu İstanbul’da yaptırdım 2 gün önce. Önce eczaneye uğradım rotarix i aldım sağlık ocağına geçtim hemen ağızdan veriyorlar zaten çok bekletmemek gerekiyormuş
092022 Ben direk hastanede kontrolde yaptırdım. Ağızdan verdi doktoru. 400 küsür aldılar bizden 1. doz için.