smaktroll Kızlar bebeğim 6 aylık 5 aylıktan beri ek gıdayla besleniyoruz tabi meme ağırlıklı fakat kilosu düşük sizden ricam ben şunu yaptım bebeğim çok iyi kilo aldı diyebileceğiniz tarif var mı
MinikLokumm smaktroll Ben çok çektim o konuda cicibebe yoğurt istersen pekmez istersen meyve ekle ver, birde irmikle meyveyi pişirdim verdim genelde elma armut ishal olduysa onun yerine az muz ekledim çok şükür baya toparladı
Defne-Bade smaktroll benim ikizlerim de öyle kilo almıyor yapıları bu demek ki bu arada cicibebe asla dedi doktor tavsiye eden bir annemiz vardı bilin istedim
smaktroll MinikLokumm ay hepsni denedim ama tık yok resmen kilo almıyor anne sütü bol içiyor üstüne mama üstüne ek gıda ve çok ta iştahlı bir bebek bu yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum
Sontvbukucu smaktroll bebeklerin en sevdigi şeylerden. Şöyle yumusak guzel bir avokado alin. Once sade verin yemezse muz ile verirsiniz. Yogurtla da güzel oluyor :)
smaktroll Defne-Bade ben klasik cicibebelerden kullanmıyorum ama keçi boynuzu keçi sütlü buğdaylı bir çok vitamnli e bebektekini kullanıyorum
Poyrazin_annesii Çorbalarına tam bugdaylı ekmek katarak ver cnm . Bıde e bebekte keçi sütlü bebe büsküvüsü var ondan alıp yogurdun içe kır meyve katıp verebılrsn
smaktroll Poyrazin_annesii evet e bebeğin keçi sütlü büskuvisini kullanıyorum ama pek kilo yönünde faydasını gördüğüm söylenemez😑