Minigim34 Kızlar doktor 4 saatte bir kızıma 6 saatte bir de oğluma ventolin buhar vermemi söyledi ama o panikle gece de vereio vermiyecegimi soramadım gece veriliyor mu absina gelen var mı
Yorgunannee_dd Minigim34 üstte kalsın canım çok geçmiş olsun. Bence gece gündüz ayrımı yoktur 4 saatte bir dediyse gecede verilmeli gün olarak kaç gün dedi ? Bence mesela 5 gün saatli ber dediyse hece gündüz ayrımı yoktur bilen biri çıkar inşallah
DorukDefne0 Minigim34 merhaba geçmiş olsun daha önce çok kez evde buhar tedavisi uyguladım çocuklarıma gece gündüz ayrımı yok 4 saatte bir ver dediyse doktorunuz gece de alarm kurup 4 saatte bir verecekseniz saatlerini aksatmadan verin ki çabuk iyilessinler 😌
Byz2019 Minigim34 günde 3 kere kullanıyorduk 6 saatte bir gece uykusundan kaldırmıyodum zaten havadan sonra rahat uyuyordu
Aysegullllho Bizde veriyoruz gece gündüz diye ayırt etmedik hic doktoru da hic bahsetmedi.gece daha mantıklı uyumadan önce açılır iyi rahat uyur diye düşünüyorum
Minigim34 Aysegullllho akşam yatmadan veriyorum ama şimdi uyudular gece 4 de vermem lazim ama nasıl olacak bilemedim çocuk dik pozisyonda olmalı çok sağlıklı değil falan yazıyordu internette
Minigim34 Yorgunannee_dd 10 gün dedi ama gece uyandırmak lazım o zaman yatarak olmaz çünkü ilaç gelmiyor dökülüyor
DorukDefne0 Bu arada yatarken veremiyorum demişsiniz başını yüksek tutun yastık kullanın öyle verin o zaman dökülmüyor rahatlıkla verirsiniz
Hkshkshsk Minigim34 veriliyor gecede mecbur verdim bende doktor 1 hafta sonra gece vermesende olur dedi
Byz2019 Minigim34 en doğrusu sanırım bize doktorumuz geceleri rahat uyuması için lavanta yağı ve okaliptus yağı da önermişti belki denemek istersiniz odanın ine buhurdanlıkla koyun demişti
Byz2019 Minigim34 en doğrusu sanırım bize doktorumuz geceleri rahat uyuması için lavanta yağı ve okaliptus yağı da önermişti belki denemek istersiniz odanın ine buhurdanlıkla koyun demişti
Kuzeytom Minigim34 evet vereceksiniz gece gündüz ayrımı olmaksızın, kaç saat arayla dediyse o aralıklarla vermeye dikkat edin lütfen geçmiş olsun.