Glsmnn Nasıl kilo verdiniz , sadece diyete bağlı kalamıyorum dayanamıyorum yada bir ortam oluyor yiyiliyor vesaire .. siz nasıl kilo verdiniz işe yarayan bir kürünüz var mı ?
sevgii_123 Glsmnn kalori sayıyorum . Grow with jo var onun egzersizlerini yapıyorum haftada 3 4 gün hiç ekmek yemiyorum paketli gıda yemiyorum
pofuduknuriye Glsmnn ben bir çaya başladım onu içiyorum aynı zamanda ekmeği Abur cuburu ve şekeri kestim böyle destekliyorum 3 kilo verdim 3 haftada 🥲🥲 suan çok mutluyum kilo verdiğimi görmek hoşuma gidiyor
tarcinnn Glsmnn 72 ile hamile kaldım20 kilo aldım 🫢 40ım çıktığında tüm kilolarımı vermiştim. Oğlum 4 aylık üzerine 3 kilo daha verdim ama hazır vermişken biraz daha vermek istiyorum. 5 kilo daha versem yeter aslında 170 boyum. Diyet yapmaya başlayacağım kontrolümüzde doktora danıştıktan sonra. Gün aşırı da akşamları leslie yapayım diyorum
Glsmnn pofuduknuriye çay nedir canım bu şirketlerin sattığımı yoksa aktar ecz gibi yerden mi alınıyor
pofuduknuriye Fato29 bilmiyorum onu ben emzirmiyorum😊 brown tea her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum aşırı susatıp tok tutuyor bütün gün
Glsmnn tarcinnn bende 82 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim 40 ım çıktığında 81 kilo idim hala öyleyim bunlar gitmiyor
sevgii_123 Glsmnn bu aralar bende öyleyim ya hiç sorma ayda bir bir buçuk kilo anca veriyorum bir bozuyorum diyeti bir başlıyorum geç olsun da bir şekilde gitsin fazlalıklar ama boğazını tutmadan zor
tarcinnn Glsmnn kaç aylık şuan bebeğiniz? Emziriyorsanız biraz daha verirsiniz. Abur cubur yiyor musunuz? Ben bu aralar yemeye başladım biraz ondan biraz takılı kaldı :(
Nevasedaa Glsmnn Ben 20 kilo verdim 5 aylık sezeryanliyim. Çok almıştım 8 kilosu bebekle birlikte gitti. Son 5 kilom kaldı inş.
tarcinnn Glsmnn ondan durmuştur muhtemelen :( abur cuburu hemen kes zaten çok kısa sürede bile çok kilo verirsin. Ben diyetisyenle de çalıştım önceden 10 kilo vermiştim ama şimdi biraz üşeniyorum 🥲