Canım kiraz çekirdeği torbalarından alabilirsin ben onu kullanmıştım sonra yatağını yatırmadan önce su torbası ile ısıtıyordum ve yaZdı duş aldırıp yatırıyordum birde gaz masajı yap sürekli karnına birde beslemeden önce en az 5 dk sırtını gaz çıkarır gibi vur ve sıvazla nasıl gaz çıkarıyorsan aynısını yap öyle besle ayaklarını sıkı giydir benim bebeğim 3 aylık İnan hala cekiyoruz bunu zamanla geçiyor anne sütü ile besliyorsan onada bana doktor relactaz diye bir damla verdi emzirmeden önce veriyorduk gaz damlası değil ama hem sütteki laktozu alıyor şişkinliği önlüyor hemde bebek gazını çıkarabiliyordu ama emzirmeden hemen önce verme ememiyor çocuk bi yarım saat 45 dk önce ver direk bağırsana etki ediyor ama tabi doktoruna sor belki o vermez karnına sıcak havlu koyabilirsin ben birde gaz damlası kullanıyordum ama onuda doktoruna sor canım mama veriyorsanda ben aptamil conformil geçtim gazına iyi geldi lif içerikli kakasınafa iyi gelmişti ama benimde bebeğim sık sık kabız olmaya başladı yani emin ol kaka yapmasını özlüyorsun benim gaz sorunu ikinci gün başlamıştı çok zor Allah yardımcın olsun