Arelatlas Fundaa25 ben kullanamadım bilemiyorum ama instagramda bi videoda her gün ucundan biraz biraz keserek bıraktırabileceğimizi izlemiştim en son tam kesiyordu meme ucu kalıyordu dışarda
Kbr_ay00 Fundaa25 ben 40 ında bıraktım iyiki bıraktım dedim şöyle emziriyordum 5 10 dk sonra uçsuz vermeye çalışıyordum çok ağlayınca yine ucu takıyordum sonra yine çıkartıyorum derken 3 4 güne alıştık şükür
muhammedsevgi Fundaa25 ya şöyle ki bende meme reddi yaşadığım doğduğu andan itibaren 5 ay boyunca sağıp verdim 4 gün silikonla emdi sonra çıkardım ilk zorladı ama alıştı
Kvvvrrr857 Fundaa25 ben de yirmi gün kullanmıştım. Ve lohusa psikolojisi ile bunu kullanıyorum diye çok ağlamıştım. Onsuz emzirdigimde çığlık çığlığa kalıyordu. Sol göğsümü az da olsa tutuyordu çıplak. Yirminci gün oldu ve ben bunu birakcagim dedim. Ağlasa da ucu geri takmadım. O gün ve gece çok çok ağladı. Ama sonra alıştı. Tuttu. Ben de çok sasrdm hiç tutmicak sanarken bırakması . Kendlkle takilicak bir mevzu değil. Bebek büyüdükten sonra artk çene kasları vs kuvvetlendigi için memeyi de doğru bir şekilde kavrayabiliyorlar. Bu sebeple silikon içi rahatlıkla bırakabilir . Bebek biraz büyüdükten sonra ne zaman hazır ise o zaman biraktirirsin.
Fundaa25 Arelatlas deniyorum bu sefer tutmuyor anlıyor heralde bende anne sütü alsın diye tekrar vermek zorunda kalıyorum
Fundaa25 Kbr_ay00 ne güzel ya bırakmak istiyorum çok zorlanıyorum bebeğim 1 buçuk aylık sadece memeyi verdiğimde tutmuyor ağzını bile açmıyor
545403 Fundaa25 Hiç sıkıntı etmeyın üzmeyin kendınızı bende aynı durumu yaşadım bırakması için cok çaba gösterdim,sonra yeter ki emsın nasıl olursa olsun dedım ve birgün kendılıgınden bıraktı🤲🏻
Umay14_ Bizde 52 gün boyunca silikon ucla emzirdim sonra bikere vermeyi denedim tuttu biraz daha büyüyünce kendisi bırakır
Meryycheryy Ben de çok kafaya takmıştım, arada teklif edin ama zorlamayın, sonra bi an da eli ile ittirdi ben de bıraktım 40 günlükken kurtulmuştuk. Arada Zorlansa da geri başlamadım . Sadece başlarda çok zorlamadım bazen uçlu almak istedi