Merand Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık. Bu ikinci oldu aynı durumu yaşıyoruz. Bebeğim gece uyurken birden ağlamaya başlıyor ama böyle şiddetli sesi falan gidiyor içine çıkmıyor çok korkuyorm ilk defa başıma geliyor. Korktuğundan olabilir mi ?
Alpshn Merand ayni durumu ben de yaşıyorum su anda bebeğim 5+24 aylık ve uyku da baya ağlıyor hatta hıçkıra hıçkıra atak dönemi olabilir diye dusunuyorum
eylulada28 Merand karnı ağrıyor sancı giriyor olabilir bir gece uyumadan calpol verip deneyin ağlamazsa bi ağrısı olduğu anlamamış gelir uyuturken dua dinletin
Merand Alpshn aynen hıçkırıyor içli içli ağlıyor ya içim gidiyor birşey oldu sanıyorum kabus falan mı görüyor acaba diye düşünüyorum
Alpshn Merand bende sizin gibi endişeleniyorum ama yanımda falan yatirdim nafile hala ayni bi sure böyle gidecek sanirim
Fatos-1 Alpshn bir süre sonra geçiyor benim kızımda yaklaşık bir ay sürdü uyutken gözleri kapalı bir çığlık atıyordu ben korkudan tekrar uyuyamıyordum o sonra devam ediyordu ama çok şükür geçti atak dönemi diş ağrısı vs demişti doktor
Merand Diş ağrıaı falan mı var acaba diyorum ama hiç öyle şişlil falanda yok dişinde bilmiyorum böyle nolcak yüzüne falan üflüyoruz nefes alsın diye sesi gidiyor yoksa
Alpshn Fatos-1 diş ağrısı olabilir evet çünkü tükürük falan da akitiyor kendiliginden mi geçti peki siz herhangi bir şey yaptiniz mi