Derinn16 Kızlar dün 18 ay aşımızı olduk iki bacaktan sağ bacagı kocaman şişti ve biraz sürükleyerek yürüyo bacagı aksıyo gibi normalmi sizce çok korkuyorum
dlk1410 Derinn16 Bizim ki de var ve bir an önce yapmam gerekiyor ama korkuyorum. Herkes öyle şeyler yazıyor
Pirayee Derinn16 komple bacağın şişmesi normal değildir acile götürün bence. 18 ay aşısı karma aşılar mi oluyor
gulceninannesiii Derinn16 bu aşılar beni çok korkutuyor ya, tamamen aşı karşıtı olan insanlara bazen de Hak vermiyor değilim😏
EftelyaUmut Derinn16 hangi aşıyı oldunuz ? Oğlumun da bugün aşısı vardı 18 aylık olmaya daha 12 gün var ama bugün yaptık biz kızamık-kızamıkçık-kabakulak karma aşısı oldu sadece tek bacağa vuruldu bizim. Yurtdışındayım bu arada
Oykumm_21 Derinn16 bizimde sağ kol şişmişti ve kizarikti arı sokmuş gibi doktor bı krem verdi 5 gün kullandık arada kolonya li pamukla sildim geçti
Oykumm_21 Derinn16 Stilex Jel günde üç kez bu bölgeye beş gün süreyle kullanalım beş gün sonra yeni bir resim gönderin doktorumun attığı mesaj
Berna_tblk Derinn16 1 hafta önce yaptırdım bende oğluma ama sag ve sol kolundan vurdular ve damla verdiler ağız yoluyla bence bir acile götürün geciktirmeden beklemeye gelmez
Simaykck Bizde 1 ay önce olduk kızımın sol kolu 2 hafta şiş ve kızarıktı zor bela geçti yani süreklide kolunu kaşıyordu