Burcubuse26 Acemiannelerklububaskani 😒😒😒 o kadar çok korkuyorum ki öksürürken uykulu haliyle niye böyle oldu anlamadım şuan için bi tek bu belirtisi var ateş yok baska bişeyde ama uykuya geçerken böyle oluyo allahım korusun yavrularımızı gerçekten çok üzülüyorum korkuyorum 🙁
Burcubuse26 Acemiannelerklububaskani cold mix var onu damlatıyorum işe yarıyormu bilmiyorum ama benim baya açıyo nefesimi hissediyorum sizde deneyin isterseniz eczaneden almıştım ben deniz suyu spreyi sıkıyorum bide serum fizyolojikle yıkadım baskada yani ne yapılır bilmiyorum bende bunu diyorlar kafasını biraz yüksek yaptım sağına yan yatırdım 🙁
Acemiannelerklububaskani Burcubuse26 hepsini denedim ama hala çare olmadı yarın bi eczaneye uğrayacağım🙁
gzmemr Acemiannelerklububaskani allahım korusun tüm bebeklerimizi hastalıktan saç tellerine zarar gelmesin …çok çok geçmiş olsun
sevimaskn Acemiannelerklububaskani çok zor bizde yaşadık gerçekten biz hastaneyegidip genzini temizletmekte bulmuştuk çözümü
Burcubuse26 Acemiannelerklububaskani Bebegimben doktora götürdük bugun nezle olmuş bir burun spreyi birdeşurup verdi geniz akıntısıda varmış verdiği ilaçlar hemen rahatlattı mutlaka götürün sizlerde 😒 kbb doktoruna gittik
Bebegimben Burcubuse26 bizde öyleyiz bı hafdadir hava çok kuru evde nem yok burnu tıkalı kackez boguluyo gibi oldu bogazina balgam geldi sanırım uyuduğu yerde kusucakgibi öğürdu daha 2 ayligiz nasıl gecicek bilmiyorum şuanda uyuyor başını bekliyorum
Acemiannelerklububaskani Burcubuse26 ben doktoruma yazdım söylediği ilaçları aldım ama sanırım tıkanıklığı düşündüğümden fazla gidip bi temizletmek gerekiyor diye düsünüyorum
Bebegimben Burcubuse26 tesekur ederim yemyeşil sümük geliyor burnunu temizledigimde😔 hasda oldu sanırım
gulcemoms Acemiannelerklububaskani soğanı ikiye bölüp üstlerine karanfil saplayın başucuna koyun rahat uyutuyor 3 gündür böyle rahat uyuyor kızım
Burcubuse26 Acemiannelerklububaskani hoca bize çok yıkama işlemine gerek yok dedi bugunde öksürdü biraz önce de uykuya çok zor daldı hala hırıltı geliyo moralim çok bozuk başını yükselttim deniz suyu sıktım nazalhem nemlendirici damlattım düj iyiydi bugun böyle oldu geniz akıntısı var dedi ne zaman geçicek bilmiyorum 🙁🙁🙁