11Hilal11 mlksh25 biz 10 aylikken geçirdik 1 gun hastanede yattik ondan sonra toplamisti maflor kullanmistik biz ama önemli olan cocugun doymasi degil sıvıyı tam almasi o yuzden bol bol sivi ve yogurt yedirin
Birdunyabircennetannesi mlksh25 2 kez geçirdik. İlk hafif ishal başladı sonra bir anda bardaktan boşalırcasına kustu aklım çıktı çok korktum sonra ishali devam etti bir daha kustu ve doktora götürdük kaka tahlili istenildi rotavirus pozitif çıktı. İkinci gün ishali aşırı yoğun oldu kusması azaldı 10 15 kez gürültülü baya sıvı ishal şeklindeydi kafasına kadar yapıyordu. Yemek yediği an direk kaka yapıyordu 3 5 dk içinde iştahı sifirdi en sevdiği şeyleri bile reddetti 10 gün kadar sürdü bayaaaaa zorladı çok sıvı kaybediyordu ama bir şekilde besledim. 2 günde bir hastaneye gidip kan gazına baktırdım
ddm-tekin mlksh25 biz 9 aylıkken geçirdik. Aşı olmuştu doktor çok ağır değil dedi hastaneye yatırmadı. İlk gece çok kustu fışkırır tarzda ve biz 3 gün ateşini düşüremedik. Günlük 2 kere hastaneye gittik serum verdiler 5. Serumda kendini baya toparlamıştı ilk defa o gün bir şeyler yedi. Bir de ishal oldu ama çok uzun sürmedi bizde 1 gün sonra o da geçti. Dediğim gibi aşısı vardı oğlumun ondan böyle atlattığımızı söyledi doktorumuz inşallah siz de kısa sürede atlatırsınız. Bol bol su içirin sıvı kaybı varsa
Birdunyabircennetannesi mlksh25 Evet ama maalesef zayıflattı hastalık. Probiyotik kullandık ve ge oral diye bir toz vermişti doktor her kaka yapısında 1 çay bardağı icirdim o da iyi geldi ishal durumuna
mlksh25 ddm-tekin Bizim cuma günü kusma şeklinde başladı, pazar günü ve pazartesi yoğun ishal oldu, kusma da olunca iki kez acile gittik serum takıldı. Sonra kusma geçti ishal iki gündür var ama günde 3 5 kere. Istahsiz ama sıvı alımı iyi kendi istegiyle su içiyor. Ates pek olmadi bir akşam biraz ateş-i oldu. Zor kısmı atlattık mi acaba
mlksh25 Bizim cuma günü kusma şeklinde başladı, pazar günü ve pazartesi yoğun ishal oldu, kusma da olunca iki kez acile gittik serum takıldı. Sonra kusma geçti ishal iki gündür var ama günde 3 5 kere. Sizce zir kısmı atlattık mi. Daha sürer mi