Vildanerdinc Bebeğimde Demir eksikliği olduğu için ferro sanol Demir şurubu kullanıyoruz ama hareketli bir çocuk olduğu için mutlaka dökülüyor önlük de taksam bi yerlere sıçrıyor ya da ağzından püskürtüyor bu Demir ilacının lekesini çıkarabilen var mı ya bütün kıyafetler lekeli kaldı çok canım sıkılıyor 🙈
Ayseguler Vildanerdinc e bebegin leke cikaricisi bir hRika bizde 4 ayda basladik kan ilacina o gayet guzel cikariyoor
Alaravemehmetinannesi Vildanerdinc ben kızıma ferrum kullanıyorum lekesi çok kolay çıkıyor tadınıda seviyor kaşıkla veriyorum
MinnosAnnesi Aynı durumdan bende muzdaribim.. Artık tek kullanımlık pamukla önlük gibi yapıp içiriyorum
Vildanerdinc Ruvike açken verin dedi dr sonrasında 45 dk bişey vermiyoruz o yüzden ek gidaya katamıyorum 🤷♀️
rileyss Ayseguler ya onu ben de kullandım ama hicbir ise yaramadı bende. beyaz sabunla çitiledikten sonra kullandım yine ise yaramadı. seftali dökmüstü kızım, kurumus onu bile cıkarmadı, yanlıs mı kullandım acaba ben ya
Portakal Alaravemehmetinannesi ne kadarlık kızınız nasıl kullanıyorsunuz ilacı bize eczacı günde bir kez dedi ama sabah akşam olması gerekmiyor mu
yldrm986 Alaravemehmetinannesi aynen bende,ferrumun izi kalmıyor, kaşıkla iciriyorum, vanilya aroması var çok seviyor oğlum
Ayseguler rileyss valla ben ustune dokuyorubes dakika bekliyorum citiliyorum sonra biraz daha dokup makinaya atiyorum
Ayseguler rileyss valla ben ustune dokuyorubes dakika bekliyorum citiliyorum sonra biraz daha dokup makinaya atiyorum
Aselina53 Vildanerdinc leke beyazlardan tamamen çıkmıyor elimde sabunla çitileyip makineye attım yine de çıkmadı damlayı kaşığa döküp kaşıkla vermek daha kolay oldu bizde en azından etrafa saçılmıyor ağzından akıyor en fazla ama ağzına damlatmaya çalıştım birkaç kez ne halı ne koltuk kaldı 😓
Vildanerdinc Aselina53 bizim kullandığımız damla değil zaten şurup mecburen kaşıkla veriyorum ben de ama kokusunu aldığı gibi kafasını çeviriyor istemiyor zorla veriyorum o sırada dökülüyor işte
Vildanerdinc Aselina53 bizim kullandığımız damla değil zaten şurup mecburen kaşıkla veriyorum ben de ama kokusunu aldığı gibi kafasını çeviriyor istemiyor zorla veriyorum o sırada dökülüyor işte