Melissamom Fotograflar gorunuyor mu hanimlar, tam cekemedim ama 5ay 23 gunluk bunlar kac gune cikar acaba?
Melissamom Patlamis sanirim ama tam cikmasi ne kadar surer. Bir de artik agri sizi olur mu yoksa damagi yarinca geciyor mu agri?
Denizanasi92 Melissamom bizde oldu canım ptlayınca geçiyor dediler ama bizde belirgin çıkana kadar huzursuzluk ağlama gece uyanmaları devam etti 2-3 güne heralde bizim şuan tamamen görünüyor öyle geçti huzursuzluk yanındaki çıkana kadar da devam eder muhtemelen hemen çıkıyor o da 1 hafta daha sıkın dişinizi bir şey kalmaz insallah
Melissamom Denizanasi92 hic anlamadim Sabah bir baktim patlamis hic huysuzlugu falan yoktu Ben de merak ettim acaba simdiden sonra mi baslayacak tam cikana kadar mi oluyor bu ates huysuzluk vs. diye
Minnakannesi_51 Patlamış biri zaten Bi kaç güne görünür tam ağrı sızı zamanı🤢 erken çıkarmış kuzucum . Bide üstleri var ishal de yapıyor Bi hafta kader endişelenmeyin benim oğlum 9buçuk aylık 4.söküyor benimde canıma okuyor gece çenesi durmuyor mız mız.
Melissamom Minnakannesi_51 bir anda cikivermis hic belirti yoktu anlayamadim yani, bu sabah gordum. Insallah kisa surede sakince atlatiriz. Cok tesekkur ederim 🙏