Bircicekannesiii Bebeğim bazen uykuya dalmakta zorlandığı esnada YouTubeden Nebe suresini açıyorum açar açmaz dalıyor inanılmaz geliyor bazen bana ama Rabbimin hikmeti🙏🏻 Tavsiyemdir annelerim 🌼
Birdunyabircennetannesi Bircicekannesiii Zamanla ona da alışıp zorluyor he cidden çok guzel uyutuyor ve dua sonuçta çok iyi bununla uyuması. Şuanda da açıyorum ama bir tık zorluyor. Bir de inşirah suresi Yaaa çok güzel okumuş adam öyle huzur veriyor ki onunla da uyutuyorum hem Banada çok iyi geliyor
Pozitif93 Bircicekannesiii papatya_1125 Birdunyabircennetannesi sizibravoo Bebeklerinizin nasıl uyutuyorsunuz? Kaç aylıklar😊
sizibravoo Bir tevafuk bana denk geldi kızım zor uykuya dalıyor inşallah benim bebeğimede şifa olur 🤲🏻 Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏻
Bircicekannesiii Birdunyabircennetannesi Tek duayla uyusun da canım bende nasipleniyorum dinliyorum onunla birlikte rahatlamış oluyorum valla iyi oluyor Ama çok zorlandığında açıyorum her uykuya geçişinde değil de 🙏🏻
papatya_1125 Pozitif93 benimki emer uyuyo uyumadigi zaman dışarı çıkarıp hava aldırıyorum.tasindigim ev alcak yani pek güneş almiyo karanlık olunca daha iyi uyuyorlar.pencereye güneşlik çekebilirsiniz.
papatya_1125 Pozitif93 uyuduğu oda çok sıcak veya çok soğuk olmamalı.nem oranı yüksek olmamalı.burnu tıkalı olunca da uyumuyorlar