Karadeniz61 Bebeğim 19 aylık hırıltılı öksürüyor, vicks kullananlar bebeğin ayağına sırtına gögüsüne sürüyormuş, hiç kullanmadım nasıl kullanmam gerekiyor öksürüğe yarar mı
Aysegularici Karadeniz61 eğer öksürük varsa zeytin yağına sarımsağı rendele bir gece beklet ertesi gün yağı ayak altlarına sur herkez çok faydası olduğunu yazmış ben daha oksuregimiz olmadıgi için deneyemedim ama öneren çok tabi denemek size kalmış bişey
Mlkhrn Karadeniz61 göğsü için mustela göğüs rahatlatıcı balm var bir de cold mix. Öksürük geniz akıntısından dolayı ise cold mix rahatlatır. Ama tabi muayene ettirip öksürüğün sebebini bilmek gerekiyor
goktugmom_061220 Karadeniz61 Hırıltı varsa bronşları tıkalı demektir. Balgam sökücü ve hava almadan o öksürük geçmez tahmin ettiğime göre
Karadeniz61 Sumeyyebaglan yaa bende bu konularda hassasım bi mendile vicks sürüp uyurken yanında tutmayı daha çok tercih ederim
minel_ciler2 Karadeniz61 bende zararlı olduğunu okudum. Kozalak şurubu icirin anında kesiyormus öksürük
Betuldogan 2 yaşından önce doktorlar kesinlikle önermiyo vücuduna teması bile ciltlerine zarar verebilir ama yinede doktorunuza danışmadan kullanmayın derim ben