serebro Kızlar cumartesi günü havalimanindan bir yakınımızı almaya gideceğiz İstanbula yakınız ama 0 alaka😁 Sabiha Gökçen Pendik sanırım ve akşam uçağı olduğu için bizde öğlen gibi gidip biraz gezip misafirimizi alıp dönmeyi düşünüyoruz. Pendikte gezilecek yer önerileriniz nelerdir havalimani çok mesafelimi
Berus serebro aydos ormani🤣 çok üzgünüm ki ole bor yerde ki pendik bile yakın değil. Ben maltepe oturuyorum trafiksiz bana bile 40 dk.
Elika00 serebro kız Pendik’te napıcan bi sahilde Pendik marina var onun dışında birşey yok Aydos ormanında göl var orda da pek birşey yok uğur mumcu ormanlık bir alan ama burda yürüyüş yapabilirsiniz ormanda ya da Pendik sahilde yürürsünüz marinada çay kahve içersiniz
Pol34 serebro Pendik’te gezecek yer yok 🤣 sahil var, marina avm var bir de viaport var avm gezmeyi gezmekten saymayanlardanım ama başka bildiğim yer yok 😄
serebro Saafie çarşı çocukla normalde işkence bide sozde gezmeye gidip çarşıda sinir stres sahibi olamam 😁
serebro Elika00 birini almaya gidicez o yüzden yoksa İstanbul asiri kalabalık karışık geliyor esenler otogarda kaybolmuslugum var 😅
Papatyam01 Sabiha Gökçen havalimanına yakın olan gezebileceğin tek yer viaport ya da Kurtköy merkez yakınlığı 10 dk felan olsa olsa merkezle 2 dk
Zey-yus50 serebro viaport var neomarin bunlar AVM’ler marina,sahil,çarşı, millet bahçesi, hayal tepesi, aydos göl piknik alanı,gözdağı sosyal tesis