Nzl_zng Merhaba kızlar benim 1 yaş 1 aylik kizim var ma hala birtane bile dişi çikmdi normal mi böyle olan var mi
visneli_turtam Nzl_zng kızım 10 aylık yeni çıkarıyor,çocuk doktoru 18 aya kadar normal demişti ,inşallah yakında çıkarır canım, sıkma canını
Edaline Nzl_zng merak etmeyin yakında çıkar,diş çıkarırken gece çok sık uyanıyorlar o yüzden şanslısınız wallahi bence ne kadar geç çıksa o kadar iyi😅🥰benim kız 2 yaşında son azıları çıkıyor bitince 20 dişi olmuş olacak🙈bitselerde uyusak artık😌🙏
Elisasmommy Nzl_zng dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olurmuş derler bilmiyorum gerçek mi hurafe mi tabi 🤣 benim kızım 8 ay 8 günlük çıktı dişi 2 tane
Bestemm Nzl_zng doktor 18 aya kadar çıkmayabilir dedi bize de bizimde 8,5 aylık yeni bu ay bir tane patladı bir tane şişti.
Dhsy5 Nzl_zng doğum günü ne zamandı ☺️ benim kızımda 1 yaş 1 aylık ve henüz tek bir dişi çıkmadı doktora kontrole gittik 1 yaş kontrolüne tahlilleri temiz bir sorun yok damakları kalın olabilir geç diyemeyiz dedi doktor ☺️
Nzl_zng Dhsy5. 6 ekim canim bizde götürdük doktora bizim sonuçlar da temiz çıktı ama olabilir dedi doktor bekleyin dedi hala bekliyoruz 🤣 çıkarırlar isallah
Nzl_zng Edaline ya ilk çocuk ya merak ediyorsun işte hevesleniyorsun canim sizde çabucak agrisiz sizisiz çıkarır isallah 🥰🤲