Hanımlar merhaba bundan 1 sene önce yoğun bir şekilde hayatıma girdi bu zıkkım ve ne yazık ki 1 sene çaresini bulamadım gitmediğim doktor kalmadı psikolojik dediler ama o psikiyatri haplarını da içemedim psikiyatriyle devam ettim 1 senenin sonunda yok denecek kadar azaldı daha doğrusu şiddeti azaldı öncelikle emzirmeyi bıraktım çünkü vitaminlerimden kaynaklı olduğunu düşündüm ilk başta ondan değilmiş doktor bana holter takınca asla çıkmadı illet bir de taktırmayı 1 ay bekledim şok oldum) çıkmayınca nasıl yani aylardır olan şey o gün nasıl çıkmadı?? Sonra anladım ki bu gerçekten psikolojik.. bişeye ne kadar yoğunlaşırsanız o kadar sizi ele geçirir dinlemeyin duymayın umursamayın inanın milyon tane insanda oluyor bu ve sonunda şuan gayet iyiyim hala çok stres yaptığım zamanlar da oluyor ama böyle o kadar hafif ki yani şiddeti baya azaldı.. inşallah sizin ki de benimki de geçer bu arada ben bi doktor dinlemiştim MAGNEZYUM TAURAT formu ya da 4 formu bi ara da takviye ilaç kullanabiliriz yaklaşık 6 ay kullandım hala da kullanıyorum bi gün içip bir gün içmiyorum vücudumu hiç bir zarar olmadı aksine teklemelerim yok denecek kadar azaldı ve de olsa bile şiddetini azalttı.. sizi çok iyi anlıyorum o yüzden umarım bir daha asla böyle şeyler yaşamayız 🥲