Minikbirbebek Bebeğim 14aylık emzikle savaşı resmen hep uykuları bölünüyor geniz eti var nefes alamıyor emzikle beraber ne yapabilirim emzik bırakması için
Ayselmiros Minikbirbebek emziğin içine çekirdek felan koysanız pis deseniz arkadaşım öyle bıraktırmıştı
kahvesever93 Minikbirbebek Emziği dörde bölün dili sıkışınca almaz belki bir daha :))) bir de emziği siyaha boyayın . Sonra gösterin , aa bak bozulmuş diyin almaz belki. Ya da sirke sürün
biradamavisi Minikbirbebek kesme biçme yapmadan ağlayarak kestik 12. Ayında. İlk gece çok ağladı. İkinci gece de ağlaması şiddetliydi. 3. Gece azaldı sonra unuttu çok şükür. İlk zamanlar zor daldı uykuya ama en azından ağlamadı yani. Ben hep omzuma alıp ninniler söyledim ağlarken emzik desteği yerine şarkı ve teması kullandım. Ne kadar erken burakırsanoz o kadar iyi bizim diş yapımız bozulmuştu bibs emzik yüzünden iyi ki çırakmışım çocuğun yüzünün şekli değişti resmen.
Sibel3455 Minikbirbebek sırf uyku bölünüyor die bırakırdım 5 buçuk aylık felandı, düşüyor ağlayarak uyanıyor, veriyorum yine aynısı en son bende Bi daha vermedim, uykularımız düzeldi çok şükür 8aylık olacağız🌼
Minikbirbebek kahvesever93 4de bölmek mantıklıymış çünkü diğerlerini anlamaz diye düşünüyorum Çok küçük
Minikbirbebek biradamavisi ama kızımın uyku eğitimi var kendi kendine uyuyor temas veya ayak sevmiyor emzikte vermezsem nasıl yapabilirm
biradamavisi Minikbirbebek uyku eğitimi sadece desteksiz uyutma değil kaliteli kesintisiz bi uyku deli mi? O zaman şuan sizin uyku eğitimi çok geçerli değil bence. Eğitmeninizden destek alın bence