Thanim Kizlar emziriyorum bugun gogsumde kitle fark ettim. Gece titriyordum sabah atesim cikmisti. Doktora gidecegim bugun ama basina boyle bir sey gelen var mi diye sormak istedim :(
Portakal Thanim mastit olabilir duşa. Gir sıcak suyla masaj yap birde göğüs başlangıcından ucuna doğru tara
GmRmAt Thanim bende ates goguste kizariklik oldu cnm mastit oldum hastanede yattim ve gogsumde kitle cikti
Meltemidil Thanim mastit olmuşsun canm sıcak duşa gir orayı güzelcene ov bol bol emzir ve sağım yap , mutlaka doktora da git canm antibiyotik tedavisi uyguluyorlar bende 2 defa oldum antibiyotiksiz geçmiyor ne yazıkki geçmiş olsun
Portakal Thanim bilmiyorum titreme üşüme olduğu için bir doktora git ilerlemesin bence. Sadece kitle olsa duşla sıcak kompresle geçmesini bekle derdim ama titreme biraz ilerlediğini gösteriyor sanırım
GmRmAt Thanim cnm ben hastanede yatarken bide elektrikli sagma makinesi aldim cok faydasini gordum. Bebegi emzirip geri kalani sagdim boylece agrilarim sisliklerim azaldi
Portakal Thanim hayır hayır korkmayın erken gitmeniz yararınıza olcak tekrarlamaması için elle sağım yapın arada
Yekyek12 Bebeği sık emzirip, her emzirme sonrası göğsünüzü sağın. Ben fark ettiğim gün doktora gittim antibiyotikle 2 günde geçti. Şimdi sıcak duş aldığımda da hemen bebeği emziriyorum. Faydası oluyor. Bir de gece göğüslerinizin üzerine yatmayın. Baskı oluşunca tıkanıyor
Thanim Kizlar doktora gittim hepinize cok tesekkur ederim su an antibiyotige baslamadik once sagim yapman ve sicak su torbasini gogsume koymami soyledi eger kotu hissedersem gunde 2 kez bile olsa hemen gitmem gerekiyormus