Minikerkegim Bana iyi geldiğini düşündüğünüz,kullanmış olduğunuz fitilin markasını söyleyebilir misiniz doktora soracam kullanıp kullanmamam gerektiğini 😊
Ebruferit Minikerkegim canım ne için kullanacaksim fitili bebeklere önerilen arkadaşın dedigi gibi paranoxs
Deletedmom113 Minikerkegim paranax 2 çeşidi var onu sorun eger uygun görürse iksiinden berinide yazar
Minikerkegim Mucizemoglum teşekkür ederim bende onun adını cok duydum söyledikleri gibi ağır mı acaba
Ass Bz de çok ağlıyoruz doktor gaz var dedi onun haricinde kakasını sordu. Günde bir kez yapıyor dedim. 2 aylık günde 2 kez yapması lazım dedi fitil verdi. Fitil verince çıktı. Hemen cıvık şekilde. Ama çok da iyi değil yazıyor fitil e baktığımda çatlak olabilir ona alisabilir kendisi çıkartmaz solunum sorunu olabilir vs gibi. Kullanmadqmda da yapamio. Npablrm szce
Ozgecinar Ass benim oğlum 2 aylıkken 4,5 günde bir yapıyordu doktor anne sütü aldığı için normal demişti. Bence bebeğinizi uyarırarak kaka yapmaya çalıştırmayın çok zorluk yaşarsınız
Minikerkegim Kızlar teşekkür ederim reflü maması veriyoruz on gündür üç dört güne bir kaka yapar oldu artık ıkına ıkına bi hal oluyordu eczaneden aldım doktora sorup hemen yaptı çok şükür 🤭
eymurxelm kabizlik icin ayri ates ve agri icin fitiller ayri. kabizlik sorunu icin olanin ismini su an hatirlayamiyorum ama paranox s aslinda ates dusurucu fitildir doktorunuza ya da gguvendiginiz eczaciniza danisip oyle alin ve tam degil ikiye bolerek verin 💜
Ass Ozgecinar 2 kez verdim yarım şeklinde. Bdaha vermem artık umarım sorun olmaz ama kendi yapamıyor işte nlck blmiorum
Mlly34 Bizdede kaka sorunu var ama kabızlık ve kaka için kansuk veriyorlar diğeri ağrı kesici ateş düşürücü diye biliyorum fazla kusmaya başladı dediğimde paronaxdan yarım ver demişti sadece