Burcubaslas Merhaba güzel anneler oğlum hiç durmuyor yanından kalktığım an ağlıyor wc gidicem ağlıyor mutfağa gidicem ağlıyor bir de uyku problemi var ne zaman bitiyor bu atak haftası mı ne acaba sürekli masa altına koltuk altına geri geri gidiyor ağlıyor
meg2022 Burcubaslas 7 aylık olmaya yakım bir başladı hala aynı şuan 8+6 yız. Saçlarım tarayamamaktan birbirine girmiş halde göz altlarım çökmüş saçımla aynı renk olmuş felaket durumdayım gelen giden diş yok geçen hafta muayenesi vardı sağlığı yerinde nedir bu huysuzluk anlamadım gitti. Yürüteçe hoppalaya kesinlikle karşıyım diyordum dün yürüteç aldım ki en azından lavaboya gidebileyim gerçekten delirmek üzereyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Deletedmom_123 Canım benimki de 6.5 aylık çok ama çok hareketli bir bebek bende bundan şikayet ederdim ancak şu an hasta o kadar hastaki emeklemeye hali yok yani her şey sağlığında güzel bırak gezsin çölsün yeterki sağlığı yerinde olsun
Burcubaslas Kuzeymama gaz probleminiz var mı bilmiyorum ama bizim 3 ay ağlamalarla geçti 4. Ayın ilk günü bi anda kesilmişti gazdan dolayıydı