kahvesever93 Asla yiyemediğiniz yemekler var mı? Ama kokoreç, midye vs bunun gibi şeyler değil. Normal , nohut, pilav, corba, et, tavuk gibi bildiğimiz yiyeceler.
alinaannee kahvesever93 her şeyi yiyen ben😎😎😎 her şeyi severim lordan paça kokoreç mumbar dolması bayılırım Midye ıstakoz suşi bunlar zaten kültürümüzde olan şeyler değil yemedim yiyesim de gelmiyor içimden☺️
alinaannee Wonderful_mom ısrarla tavsiye ederim içine et nohut ekşi koyup pişir şimdiye kadar yemediğine pişman olursun benim en çok sevdiğim bamyadır ❤️
watermelonlove Wonderful_mom her hafta pişer evimde tavuklu nohutlu ekşili efso ♥️ Ama bamyan güzel olacak
kbrzkn Wonderful_mom bamya için yatıya giderim 😍 şans vermelisiniz benim en sevdiğim yemektir kendisi
motheroftwoangels Balkizlarim aheyyy şuşiii bulduk da yemiyoruz bak adını bile diyemedim dilim fakir😃😃
Whatornot kahvesever93 kelle paça, dil, beyin, yanak, göz bir de bamya. Kaynanam taze fasulyenin kurutulmuş halini etli yapıyor onu da yiyemem kokusu çok ağır
kahvesever93 Whatornot off kelle paça bayılırım. Hele sabahları mis. Hayvanların diğer uzuvlarını yemedim😃 yiyemem de.
kahvesever93 Babybus_ Karnıbaharı haşla sarmısaklı yoğurt yap sonra üzerine de salçalı kavrulmuş kıyma koy mis gibi oluyor bildiğin mantı
Theodora watermelonlove Allah askina verin sunun tarifini😅 Durduk yere aklima girdi gece gece😅😅 @alinaannee
watermelonlove kahvesever93 Karadeniz’de okudum kara lahanayla ne yapsalar çok kötü tadı pis pis kokuyor 😬 4 sene boyunca bana sevdireni çıkamadı damak tadıma hiç uymuyor
kahvesever93 watermelonlove Kara lahana cok severim özellikle iç yağlı. Ama ilk başta kokusu ağır gelebilir. Bir de nasıl ortamda yapıldığına bağlı. Annem yapıyor mısırlı of efso
Esdoel kahvesever93 kokoreç Bunun dışında ıstakoz , işkembe , kelle paça vs ama tek yiyemedigim şey kavun yemek olarak yerim herşeyi ama meyve de kavunu asla dokunmam soyamam bile 😂
motherwithdaughter kahvesever93 brokoli allahimm o kadar sevdim ki tadini ama ne zaman yesem midem alt ust oluyor ve bulantidan dolayi acaba hamile miyim dusuncesi giriyor beynime 😬😬😅
alinaannee Wonderful_mom bir kez tadına bak boş domatesli pişir ama muhakkak ekşi olsın ekşi olunca görüntüsü de güzel oluyor