Zeyno5858 Merhaba bayanlar.iki haftaya ise basliyorum. Kizimi bakiciya verecegim.bugunden itibaren .ust disleri ciktigi icin istahi yok .cok az ek gida aliyoruz suan.anne sutu yetersiz kaliyor.bana deneyip memnun kaldiginiz .bebeklerinizin sevdigi mama onerilerinde bulunabilirmisiniz.
Sldornk Zeyno5858 https://youtu.be/-_BqlxwsWJU mama tarifleri çekiceö yakın zamanda bekli ilğinizi çeker
Tahmina Hipp combiotic çok memnunum bazen sadece takviye olarak veriyorum) instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var orda bütğn mamaların detaylı incelemesini bulabilirsiniz)
Zeyno5858 Tahmina baktimda oraya kasik mamaa var ve senin kullandigin en zararsiz olan ama ben suyla hazirlanan dan dusunuyorum
Tahmina Zeyno5858 yok canım devam sütü de var orda istersennstagram adresini ver atiyim sana) birde suyla hazırlanan derken anlamadım?
Zeyno5858 Alptugba sma kullandim sarilik gecirdigi donemde ilk zamanlar icti ama sonradan kustu acaba aybi seyle karsilasirmiyim alip da bosa gitmesini de istemiyorum
Alptugba Zeyno5858 Fazlasini kusmus olabilir canim eger zorla iciyosa alma ama içtikten sonra kusuyosa fazlasini cikariyodur
elifakdeniz Arkadaşlar bende bişey sorsam normal formül mamalar ve keçi süt bazlı mamalar arasındaki fark nedir neye göre tercih etmeliyiz
Zeyno5858 elifakdeniz daha besleyici ve emilimi kolay diye biliyorum .keci kiymasi mesela sindirimi kolay.keci yogurdu daha vitaminli ve sindirim acisindan daha kolay.emilimi kolay
elifakdeniz Zeyno5858 şuan aptamil kullanıyorum o zaman keçi sütlülerle değiştirmeli miyim bilmiyorum ki kararsız kaldım
Melikeakiner Aptamil advance, bağışıklığa gelişime çok iyi gelen bir mama. Kesinlikle tavsiye ederim.
tcmedine ben bağışıklığı güçlendirmesine önem veriyorum canım anne sütü az aldılar çünkü kızlarım, aptamil veriyorum o yüzden özelliklede yeni çıkan advance olanını kullanıyorum kızlarda