Bestemm tosbikannesiiiiiii evet komşumuz anlatırdı bebeği bırakırdım beşiğe giderdim tarlaya falan diye bu dediğiniz çok doğru şimdi öbür odaya gidemiyoruz 1 sn yalnız bırakıp 😬😀
tosbikannesiiiiiii Bestemm valla oğlumun uykusu çokta iyi değilde bazı bebeklere bakaraktan iyi uyuyor şükür yani Allah uyumayan bebelerin annelerine yardim etsin 😊 mesela ben o zamanda olsam bile içim el vermezdi tarlaya gidemezdim yani pinpirikliyim biraz 😄
Habibetlppp tosbikannesiiiiiii evet dişten büyük ihtimalle benim kızım alt dolarını çıkarırken hiç durmaz ağlardı 7 gün sürdü bu huysuzlugi sonra dışı çıktı bir ay çok rahattım şimdi diğer dişleri çıkıyor aysini oldu iştahsız huysuz
Habibetlppp Bestemm aynen dediğin gibi uyanıyor ağlıyor dişleri çıkıyor bizim kızım da uyku zamanı özellikle ağlıyor yarım saat uyuyor uyanıyor tam uyuyamadığımızı için özellikle gündüz uykularında böyle çok huysuz mutsuz
Bestemm Habibetlppp inşallah düzelirler diyelim geçer elbet bu da napalım canları acıyor onlarında çok zor birşeymiş diş Çıkarma yanlarında olup hissettirmek lazım yanlarında olduğumuzu 🙏❤️🌸