Sekeranne4 Bızım yasadıgımız bölgede 4 tl tanesı sabah alıyoruz 2 tane 2 de aksam 4 16 Tl gdıyo gunde sız ne yapıyorsunuz kızlar cok pahalı degılımı sizce almasak olmuyo alsak olmuyo mcbr alıyoruz
Laden Sekeranne4 günde 2 ekmek alıyoruz genelde bazen 1 tane. Fırından alınan ekmeği yiyemiyorum malesef. Allah affetsin sakız gibi uzuyor ağzımda sanki. Halk ekmeği alıyorum. Bayatlayıncada ısıtıyorum çok güzel oluyor🌺
LilyaBn Sekeranne4 ben çok sağlıklı değil biliyorm ama bimden paket elmek alıyorum. Köy ekmeği ya da tava ekmeği. 2günde bir alıyorım. Beyaz ekmek çok yediriyor bu ekmek fazla yedirmiyor. Ben günde 2dilim yerim en fazla kızım 1dilim.eşimde en fazla 3 4dilim yer.
caniminikizleri Sekeranne4 günlük en az 4 tane ekmek alırım halk ekmeği hemen evimin dibinde zaten evde mayalı olmayınca sürekli satın alıyoruz fakat ben fazla tüketmem eşim ve çocuklarım var yerse eşim yer o ekmekte bize ertesi güne kadar yetiyor diğer güne tekrar taze alıyorum
Dilruba_1 Ekmek yemiyoruz biz pek ben zaten diyetteyim şişiriyor yersem de tam buğday çavdar ekmekleri var uno onlardan alırım
[silindi] Sekeranne4 ben yıllardır ekmek yemiyorum, kıza da hiç tattırmadım. Eşime de büyük ekmeklerden alıyoruz. 2 gün falan yiyor. Ya da ben ona yapıyorum buğdaylı, çekirdekli
Pnarr_ Sekeranne4 halk ekmek eve yakın fakat hiç beğenmiyorum ekmeğini eşim akşam gelirken bakkaldan taze geliyor o saatte alıyor 2 tane 4 TL’den bize yetiyor çocuklar zaten pek yemiyor ekmek bende az yiyorum genelde eşim yiyor akşam biri sabah biri yetiyor
Babybloom Sekeranne4 ekmeğe bayılırım. Ama çocuklar alışamasın diye evee hiç ekmek almıyorum. Sabah kahvaltısına ev poğaçadı veya krep pankek gibi şeyler yiyorlar. Diğer öğünlerde zaten karbonhidrat içerikli şeyler var.
Eysar Sekeranne4 eşim öğlen işte yiyor yemek akşam yapiyorum gün içinde biz kızlarımla yiyoruz ama ekmeğe düşkünlüğümuz yoktur hafta da iki kez ekmek alırız plav vs olunca ekmek asla aramayiz
snyck Sekeranne4 1 tane alıyoruz 4 lira öğlen evde yokuz sabahta yemiyoruz sayılır akşam eşim baya yiyor ben yine çok ekmek yemiyorum kızım da fazla yemez yetiyor
okuyor Sekeranne4 tam buğday ekmeği alıyoruz. Pazar hariç günde 2-4 dilim yeniyor. Pazar kahvaltilarina beyaz ekmek alıyoruz sadece.
Sefeff Sekeranne4 1 bazen 2. Ben yemiyorum kızım seviyor ama o onada çok vermemeye çalışıyorum sadece eşim yiyor hemen hemen
NurY Sekeranne4 kahvaltıda biraz yiyorum bide ekmekle yenecek bişeyler varsa ekmek kullanıyorum çok ekmek sevmiyorum