LilyaBn Denooomii 3 4aylık arasıydı galiba hep yan dönüyordu ama bir gün mutfağa gidip geldim 2 dakika yalnız kalmıştı bir baktım yüzüstü dönmüş☺️ Bir de sürüne sürüne koltuğun altına giriyordu kafasını sığdıramayoncada ağlıyordu😂 oy şimdi koca kız oldu tabi🥲
A2B4 Denooomii Valla 6 aylık olacağız sadece sağa sola dönüyor ne sırtüstü ne yüzüstü dönme yok.her bebek özeldir.hatta doktora srmstum.dönmesi şart değil dedi.gelişim basamağı degil.bende donmemisim
Denooomii Wonderful_mom erken dönmüş her bebek farklı Sanrm elleriyle şuan mesgl ayakları hava ya dikyo
157258 Denooomii bizimki de elleriyle çok oynuyo sürekli ağzında acele etmeyin döner her bebek bir değil bir anda oluyo zaten sonra sürekli döne döne alışıyo
Murataleyna Denooomii canım merak etme bende korkmuştum desteksiz oturmuyo donmuyo diye 6 ayi 1 hafta geçti dönmeye başladı desteksiz de oturuyo artık her bebek farklı yerinde durmuyo şimdi bugün tam 7 ay 2 günlük minik yaramazım😍
esguna Benimki 4 ay 20 günlük ben poposunu tutarsam dönüyor yoksa dönmüyor nasıl koyarsam öyle buluyorum. Çok sevmiyor dönmeyi yüzüstü durunca filan ağlıyor hep. sanırım üşengeç olucak🤣
Glcnrv 7 aylık kızım asla yüzüstü sevmiyor yüzüstü koyuyorum hemen sırtüstü geri dönüyor ama çok hareketli yürümeye çalışıyor sanırım emeklemeden yürüyecek