elisyadamla Hilalyusra benimki ya 3 aylık 27 gün felan başladı şimdiye kadar biraz düzeldi bugün tam 5 aylık oldu ama yani saat 7 ye kadar uyuyan benek hiç gece uyanmayan kızım artık geve 3 kere uyanıyor yaklaşık 1 aydan fazla sürdü yani çok zor anlıyorum sizi birisi sana yardım edebilirse en azından gündüz uyumak için çok iyi olur ben yalnızdım sadece elim o da çalışıyor..
Gizemorhan 4 ay 14 günlük ne gece ne gündüz uykusu yok şuan sinirden ağlamak üzereyim günlerdir uykusuzum gece yatağına koyduğum anda uyanıyo gündüzde aynıyız aslında çok uykusu var uyku için ağlıyo ama uyumuyo
tazeannecikk2605 5 ay 7 gunden bildiriyorum hala bitmedi saat basi hatta yarım saatte bir uyanıyor çıldırmak uzereyim
Dilruba_1 Aya girdik bu zamana kadar hep uyudu tam olarak ne zaman gelir atak ? Gece zAten hiç uyanmaz ben uyandırırım beslensin diye 🤤
Emine003 Dilruba_1 bizim 4 ay 17 günlükken başladı kuzum 4 ay 23 günlüğüz ne zaman bitecek diye bekliyorum bakalım bende diyodum bu atak bize uğramadı heralde diye seviniyodum 😅🙈 size vurmaz böyle devam edersiniz inşallah 🤗
elisyadamla Dilruba_1 benimki de geceleri saat 9da uyuyordu ⅚ gibi uyanıyordu çok iyi bir dönemdi ama birden bire olabilir ve olmayabilir de şanslıysanız haha 😅
Dilruba_1 Emine003 ben emzirmiyorum ama şimdi aklıma geldi niye uyansın dedim birden 😅 Mamasını bile içmek için uyanmaz ben kalkarım bazen zorla içriririm aç kalmasın diye belki ordan yırtabilirim 😂
079aslankuzusu Benim niye erken başlamış🥹 3ay 3 haftalığız iki gecedir gündüzdür yarım saatte bi uyanıyo hiç gücüm kalmadı
Safiss 079aslankuzusu 3 ay 20 günlüğüz bir haftadır biz de aynıyız uyumamak için resmen feryat figan oluyor. Bazen sadece on dakika uyuyor ve inanilmaz zorlanıyorum bir anda oldu
Cimcimeninannesi 4 ay 15 günden bildiriyorum 😭 Bizdede aynı saat başı belki yarım saatte bir bile olmuyo uyanıyor emiyo koyuyorum 15 dk sonra bı ağlama emziği veriyorum bi dalıyor 1 saat sonra yine 😩 Bende doymuyor da mı sık sık uyanıyor diyordum yalnız değilmişim 😒