charliee Kızlar bebeğim uyurken burnu tıkanıyor ve horluyor resmen hırıltısı da var ara ara , ara ara öksürüyorda burnu için serum fizyolojik kullanıyorum uyuyunca gene aynı oluyor napabilirim bi fikir verir misiniz ? Bebeğim 5 aylık bu arada
35lavanta 5.5 aylık burun dolu göğüs hırıl hırıl bende sık sık burnunu serum suyu ve şırıngayla yıkıyorum dolmasını beklemeden yıkamak lazım gün içinde gecede yine mecbur yıkancak ben şuan yıkadım geri uyutuyorum
charliee 35lavanta nasıl yıkanıyor hiç denemedim sadece serum fizyolojik her iki burun deliğine iki damla damlatırım
35lavanta charliee poşette serumlardan alın hem o şekilde daha hesaplı oluyor enjektörde alın. Daha küçükken yatırıp yapıyordum şimdi banyoda lavobonun önüne alıyorum tek elimle kucağıma bir elimlede bir burun deliğine enjektörü sokup hızlı bir şekilde sıkıyorum hepsini fek seferde diğer burnundan hemen sümüklsr akıyo zaten ağzından da balgamı atıyor sonra hemen diğer bueın deliğine aynısını yapıyorum sonfa bol bol sırtını pıtpıtlıyorum int burun temizliği diye bakın doktor anlatımı falan var en güzel yöntem bu
35lavanta Kizim16 daha küçükken 2.5 birine 2.5 birine sıkıyordum şimdi 5-5 sıkıyorum baya dolu genzi çünkü ama çok dolu değilse yine 2.5ml sıkıyorum