16temmuzannesi Bugün kontrol ıcın doktora gıttık biraz öksürüyordu kızım sırtını falan dınledı antibiyotik yazdı kızım 3,5 aylık 250 verdı eczane bunu kullanan oldumu acaba yan etkısı falan varmı
hilalhanim 16temmuzannesi Her ilacın yan etkisi var, önemli olan etken maddesine alerjisi olmaması. Antibiyotik kullanırken probiyotik kullanılması gerekir, bağırsak florasını bozar. Bozulan bağırsak florası sebebiyle çocuklarda ishal durumu olur. 🌸
Esra29 16temmuzannesi ben kızım 1 buçuk yaşındayken öksürük için kullandım çok iyi geldi ondan önce öksürüğü hep ilerlemişti
hilalhanim 16temmuzannesi Dr uygun gördüyse bunun kararını siz vermeyin, dinleyin. Sonrası çok iyi olmuyor. Enfeksiyon tedavi edilmediğinde sık tekrarlar. Geçmiş olsun
hilalhanim 16temmuzannesi Önemli olan etken maddesi ve mg adının önemi yok ki. Ahmet ya da Mehmet etken maddesi Ayşe olduktan sonra istediğini verebilirler sizde kullanabilirsiniz.
Elizgenc58 16temmuzannesi başka yerden alsaydınız keşke ben asla almıyorum aynısı olmayınca eczacı reprezabtlar için yok diyor işine geldiği zaman