Kullaniciiii Kızlar böyle bir şey yaşayan varmı acaba nasıl geçer hep böyle 2 ay 20 günlüğüzz yüzü hep kızarık küçük küçük kabuk gibi olmuş artık
Gamzeyildiz15 Kullaniciiii Benim oğlumunda çok oluyordu. Bepantol sensiderm krem aldım ve hemen geçti.
[silindi] Kullaniciiii bizzz.. hindistan cevizi yağı dışında hiç bişey iyi gelmedi. Doktorum önermişti. Pamuk gibi oldu yüzü
Aral Süt alerjisi olabilir. Bizimde öyle oldu süt ve süt ürünlerini kestim diyette girdim. Süt alerjisinin diğer belirtileri mukuslu kaka Kakada kan vs. De varsa büyük ihtimal alerji olabilir doktorunuza da danışın bence.
Kullaniciiii Bugun gittim madacassol verdi bide hipokrat diye bi ilaç düzenli sür dedi alerji olmuş dedi öpmeyin
Kullaniciiii Gamzeyildiz15 bizim ilaçlar işe yaramadı galiba yüzü hep aynı az bişey rengi gidiyor ama bu seferde sert kabuk gibi
Gamzeyildiz15 Kullaniciiii Söylediğim kremi doktor bilgisinde kullanırsınız belki işe yarar. Kortizon içermiyor. ☺️
Araf Egzama olabilir canım alerjiden dolayı akrabamın kızında da olmuştu. Başka alerji belirtisi var mı? Huzursuzluk, kakada kan, mukus veya renk değişikliği ve sıvılaşma, hırıltı, karında guruldama bunlar alerji belirtileri istersen süt ürünlerini kesip dene ama bu süreçte kalsiyum ilacı kullanman lazım benim oğlumda da olmuştu kakada mukus kan vardı doktor bana calcimax önerdi onu kullandım o süreçte şu an geçti şükür. İstersen sen de bir dene belki alerjidir
Minikmucizemmmmm Benimde oğlumun yüzü aynı anlattığınız gibi alerji çıkar diye çok korkuyorum😞 mustelanın çok kuru ciltler için olan şampuan ve kremine başlamıştık kremi günde 3 kere yüzüne 1 kere tüm vücuduna sürüyodum ama yüzünde çok etkili olmadı kremi değiştirdik yine fayda etmedi doktoruma mesaj attım bakalım ne dicek😞 bazen böyle sarı gibi kabuk bağladığı bile oluyo ama bakıyorum 3-4 saat sonra azaldığıda oluyo bi türlü anlamadım ne
Kullaniciiii Minikmucizemmmmm aynen aynısı bazen geçiyor g eçti diyorum bi bakıyorum daha çok olmuş bu defa bnde anlamadım anlaşılan büyüyene kadar böyle devam eder
denizcocuk Benim bebeğimin de çok kötüydü. Artık bakarken gözlerim doluyordu o derece. Linola şampuan ve krem kullandık. Tek sürüşte geçti diyebilirim. Süt alerjisi diye düşünüp kesmiştim peynir yoğurt falan. Fakat sonra kullandığı şampuan, bebe yağı gibi kozmetik ürünlerden kaynaklandığını fark ettik. Linola dışında bir şey sürmüyorum. Mustelayı da özellikle kullanmayın derim. Atopik ciltlere uygun diyor ama hiç değil
Kullaniciiii denizcocuk bugun hastaneye gittim alerji olmuş dedi çocuk hastanesine götürücez yarın bakalım neye alerjisi var 2 yaşına kadar devam eder dedi ama