Damla_salman40 Demeyili anneler lutfen cevap verin burnu tikali nesi var anlamıyorum bi burnu tikali gibi 2 dundur uyumuyoruz uyunca da 20dk falan hirltisi da var ve her gun 2 kez falan izotenik suyla temizliyorum
Gamze46 Damla_salman40 Aile hekiminize götürün bence bizdede hırıltı geçmiyordu burnunu temizledigim halde petidus şurup yazdı sabah akşam çay kaşığıyla verdim 3 -4 günde geçmişti canım
esra91 Damla_salman40 canım aynı durumu yaşıyorum acilr gittik dün 20 gün oncesi boğaz enfeksiyonu olmuştu anribiyotik kullanmuştık şimdi yine balgam atamama hırıltı vardı temizlememe ve bırun spreyi kullanmamam rağmen dün acilde hortum gibi bişe sokarak temizlediler genzini birfde hava verdiler hava makinesi aldık evde 3 gün uygulucaz ve odada buhar makinesi olsun dedi dr havalar soğudu ev havasız kalıyor ondan kışım drler öneriyor. sizin başımdaysa eczaneye sorun nazal nem burun spreyi önerdi dr onu kullanabilirsiniz benim oğlum 10 aylık bu arada siz ayına göre sorun birde eczaneye danışmıştım viksin damla hali satılıyor gece rahat uyusun die yastığına bir damla damlat dedi eczacı onuda aldım cold mix adı
__mom Damla_salman40 canım hemen başucuna soğanı kabuğuyla ortadan ikiye kes karanfil sapla ve bebeğin başucuna koy sabaha kadar hatta tüm gün onu solusun burnunun delikleri açılır hırıltı geçer ve odadaki mikropları soğan çeker Birde oda nemlendirici kış ayı için işe yarar
masalbebegimmm Damla_salman40 kesinlikle doktora gidin acile ben götürdüm bronşit başlangıcı dedi 4 gün yatış yaptık serum verdiler antibiyotik verdiler hava verdiler şimdi evdeyiz sürekli burnunu açıyorum inşallah geçer
esra91 @“Damla_salman40”#p23091262tabikş dr ye götürme şandınız varsa götürün ama yoksa eczanede eczacıya danışarak alabilirsiniz
Yncatc Damla_salman40 merhaba bizimse bugün burnumuz bir anda akmaya başladı şakır şakır yaktıyor tıkanıyor napcagımı bilemedim silmekten temizlemekten kıpkırmızı oldu elletmiyor ağlamaya başlıyor
zehrana Gamze46 bizimde geçmek bilmeyen grip , nezlemiz var burun ve genizleri tıkalı , doktora danışayım bende kullanayım uygun görürse, ameliyatımız var iyileşmesi lazım bir an önce
Gamze46 zehrana Rabbim şifa versin inşallah canım ne amaliyati sorun doktorunuza zaten vermeye başladıktan bı kaç gün sonra geçiyor bide bol bol emzirin Allah’ın izniyle geçer inşallah 🤲