Burcumstk Merhaba arkadaşlar bebeğim birbuçuk aylık sadece anne sütüyle besliyorum ama su versemmi bilemedim anne sütü dışında birde d vitamini veriyorum sizlere danışmak istedim…
Linaamom Burcumstk anne sütü alıyorsa hiç gerek yok zaten daha küçük ilerleyen ayda çay kaşığı ile verirseniz de bi sıkıntı olmaz yani bizde verdik şuan suyu seviyor
amansallagitsin Burcumstk 6 aya kadar su verilmez bebeklere. Cnku anne sutunde on sut dedigumiz kisim su ihtiyacini yagli kisim dedigim doyumluk ihtycni karsilar yani memenizi ii bosaltigina emin olun su vermeniz gerek yok anne sutu icerisinde su mevcut zaten
mysa2 Burcumstk bu konuda 2 ye bölünmüş cevaplar alabilirsin 😊 ben veren tarafdanım ama söyle günde birkaç çay kaşığı kadar hatta birkaç bile değil öyle damla damla 1 çay kaşığını doldurmycak şekilde veriyorum suyun tadını alması amaçlı seviyorda bebişim😊
Gzmefnn Burcumstk benim bebeğimin doktoru kaynatılmış su ver cildi soluk demişti 20 günlükken verdim ben ilk sıralar şuan vermiyorum ama
kayraninannesiiii Sadece anne sütü ile beslenen bebeklere 6 aya kadar su verilmez. Doktorlar da bu şekilde öneriyor 🌸 biz meme mama yapıyoruz her mama sonrası 2 3 damla da olsa su veriyorum. Mama almıyorsa bence vermeyin ☺️
__mom Burcumstk canım benim bebeğim yazın doğdu ona rağmen doktor ilk 6 ay sadece anne sütü içecek su vermeyin dedi Zaten anne sütünün yüzde 90 nı su olduğu için su ihtiyacı karşılanıyor merak etmeyin
Sontvbukucu Burcumstk ben hiç vermedim ek gidaya kadar. Doktor hic gerek yok anne sutu yerine midesine niye su girsin ki demisti. Zaten anne sütünün içinde su var. Su içerse anne sütünden alması gereken kalori azalır demisti bide. 1 kasik bile gerek yok dedi. Zaten yaz mevsimi de değil. Hava sıcak olsa bir nebze.