Cansu03 Merhaba 8 aylık bebeğim doğduğu günden beri kusuyor mama yesin hareket etsin kusuyor anında 8 aylık olduk ama halen geçmedi bazen çok kusuyor bazen hiç kusmuyor bu durumda olan var mı yada ne yapmalıyım
Mucizelerherzaman Cansu03 5 aylığız benim kızım da öyle , doktor ek gıda zamanı çoğunlukla bitiyor dedi ilaçta başlamadı. Daha önce gaviscon şase kullanmıştık çok etki olmayınca bırakmıştık.
Yarensmom- Cansu03 bizde 50 günlük olduk her emzirmemden sonra kusuyor bazen günde 5 kere üst değiştirdiğimiz oluyor doktor sıkıntı yok fazlalığını atıyor dedi
BeyzanurrK Cansu03 büyümüş ama geçmesi lazımdı sanki sizi endişelendirmek istemem ama reflü olabilir mi
Sonbebek Cansu03 benim iki çocuğuma da oluyordu öyle çok kusma ama ikisinde de 7.aydan itibaren bitti çok şükür darısı sizin bebeğin başına inşallah 3n kısa zamanda sizin bebek te düzelir endişelenmeyin bence
2-prensannesi Yarensmom- sütünü üşüttüysen ondan da kusuyordur benim oğlumda 2 buçuk aylık bazen çok kusuyor farkında olmadan üşüyorum bende ayağımda sürekli terlik ve üstümde de ince hırka yada yelek var ondan sonra takip ettim ki kusması kesildi
NeseA Benim oğlumda 5 aylik canim oda cok kusuyor üst değistirmekten yoruldum artık😉 ne zaman biter bu kusma inan bende bilmiyorum 3 cocuk buyuttum bu dördüncü beni mahvetti cani sagolsun 😘
Elmas-1 Cansu03 Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Biz de yedi aylık olduk hala çok kusuyo. Kızım da aynı şekil de çok kusardı oğlum da öyle ben bu zamana kadar çözüm bulamadım umarım biter bir an önce 😏