Znursahinan Kolik bebekleriniz için neler yapıyorsunuz 7 kasımda 2 aylık olacağız ama asla durmuyor sürekli ağlıyor sonuçları da temiz doktor kolik olmuş dedi ayaklarıma kara sular indi her türlü uyutma şeklini deniyorum ama yok olmuyor
Meovvmeovv Znursahinan her gece kolik sancıları başlamadan banyo yaptırdım. Sab simplex ve bigaia(biogai değil) kullandım. Sağlık ocağının verdiği d vitamini de mahvetti çocuğu o yüzden kullanmadım. Karnına masajlr yaptım. Belini sıcak havlu ile sardım. Sürekli çorap giydirdim. Babası da bende sürekli sırtını ovarak gaz çıkarmasını sağladık. Ayağımda sıkıca kundak ile uyuttum
Meovvmeovv Meovvmeovv ayrıca mama kullandığımız için biberonu çalkalamadım kaşıkla karıştırdım Birde ılık su teklif ettim günlük içebildiği kadar içti.
Znursahinan Meovvmeovv ya çok güzel yazmışsınız peki ağlama esnasında o masajları nasıl yapıyorsunuz ben deniyorum durmuyor
Znursahinan Meovvmeovv ben de ayağımda salladım bugün 1.ayın sonunda hazır kundakla uyutmaya başlamıştım
Tunamom Meovvmeovv su vermek doğru mu peki ben verilmiyor 6 ay olana kadar diye biliyorum ama acaba yanlış mı hatırlıyorum iyi geldi mi bebeğinize
Znursahinan Meovvmeovv ocean marka d vitaminini kullanıyoruz biz de symbisys probiyotik ve SAb simplex gaz ilacını kullanıyorum ben de